Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рейндж Ровър Спорт изтощен акумУлатор и повредена ключалка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рейндж Ровър Спорт изтощен акумУлатор и повредена ключалка.

Колеги дайте идея как да го отворим, акумулатора е изтощен, а юнаците от мото фое явно като са ремонтирали централното са прецакали ключа, та нито с ключ ни с дистанционно.
    Не съм се завирал още отзад че е почти до стената но дали има оставен куплунг за ремарке през който евентуално да му подадем ток, ако е постоянно захранен де, не съм му свалял досега капака на теглича.
    Ако някой друг се сеща друг вариант за отключване, някой ключар или друг спец ...от мото фое искат да чупят прозорец, то така и аз мога даго отворя. Отпред зад решетката виждам една букса да се мотае, може да се извади без поражения, но не я знам за какво е, и дали на нея има постоянно 12 V, по-скоро не.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Прочетохте ли това
    ...ЦЪК

От: Рейндж Ровър Спорт изтощен акумУлатор и повредена ключалка.

Само ключар ще те оправи.
    има два начина - или инвазия между колонката и предната врата и опит за отваряне чрез дръжката за отваряне на предния капак; или разбиване на ключалката.
    Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
    LZ2РSD

Коментар

Лягаш отдолу и подаваш + на стартера-та направо в акумулатора.Да не объркаш жиците че ще те сгази
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
        Лягаш отдолу и подаваш + на стартера-та направо в акумулатора.Да не объркаш жиците че ще те сгази
        Най-вероятно е автомат и стартера няма да го подкара.Решението е много добро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X