Здравейте , знае ли някой колко кг тежи оборудван двигател2.5 200 TDI на Дискавъри.Приблизително ме интересува + , - 20,30 кг
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко тежи двигател на дискавъри
Свий
X
-
От: Колко тежи двигател на дискавъри
Илко - дважди в последните месеци вадих мотор от ЛР, ма ич не ми е минало през акъла да го меря... Едва ли и на някой колега ще му е хрумвало.
Пък и странно нямаше под ръка кантар за няколко стотин кила
Но ако си прецизираш въпроса - може да споделим опит... Може би те интересува с какво можеш да го вдигнеш или дали можеш да го натовариш на нещо...
Ама "обурудван" значи с много неща по него, които ще ти пречат на ваденето - радиатори, маркучи и т.н.
Казвай направо какво те интересува и да мислимКолкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
-
Здравей , интересуват ме кг. понеже съм намерил двигател в UK , но като не го знам колко тежи не мога да си направя сметката за транспорта до БГ.
Под оборудван имам в предвид с ГНП , Турбо , Стартер с всичко прикачено към него без радиатора.
А и да не забравя да питам , успя ли да премериш карданаFord Bronco II 2.9 V6
Уаз 469Б
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
0899846606
Коментар
-
58,5 см. в сгънато положение, 63,5 см. в разгънато.
Размерите са от-до центъра на отвора на самият кардан, дет се турга карето.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар