Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за LR Freelander и Range Rover P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за LR Freelander и Range Rover P38

Здравейте колеги от форума на LR. Моят въпрос е следния и много моля да не разводняваме темата. Искам съвет какво да купя Land Rover Freelander 2005 TD4 запазен на 80000 км или Range Rover P38 2.5TD 2001 също много запазен. Ясно е Фрила е по практичен, но кажете пред тези две алтернативи какво бихте избрали като автомобил който да ви служи в ежедневието и да доставя удоволствие от притежаването на такъв автомобил в тази ледникова епоха. Предварително благодаря на всички от форума за изказаните мнения, особено искам да знам мнението на хора които притежават тези автомобили.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Прочетохте ли това
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-02-12, 18:52.

От: въпрос за LR Freelander и Range Rover P38

Това са различен клас коли и са не съпоставими. Задай си по-конкретно въпроса.
    Аз лично съм притежател на П38, който ми служи чудесно в ежедневието
    и изпитвам огромно удоволствие да си го карам вече 5 години.
    Единствения му недостатък, поне за мен, че е малко не маневрен.
    За сравнение в малките улички в центъра на София доста често ми се налага
    да направя завой с 2 маневри.
    Това отговаря ли на питането ти.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Здравейте. Моето мнение е вземи рейнджа / след обстоен преглед от специалист разбира се / . Притежавам такъв P38 - 1999г. На профила ти не пише от къде си, но ти препоръчвам да се свържеш с колегата dignatov да го разгледа.

Коментар

Заради затягането в завой на Фрилендъра ако искаш да го щадиш може да правиш и с него маневрите на 2 пъти Ако няма да го натоварваш сериозно фрилендъра не отстъпва на истинския джип. А най-вероятно, ако участва и мнението на жената везните ще наклонят към паркетника
        VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
          Заради затягането в завой на Фрилендъра ако искаш да го щадиш може да правиш и с него маневрите на 2 пъти Ако няма да го натоварваш сериозно фрилендъра не отстъпва на истинския джип. А най-вероятно, ако участва и мнението на жената везните ще наклонят към паркетника
          Извинявай колега, ПАРКЕТНИК рейнджа ли наричаш? Не съм много съгласен с теб. Ако искаш да ги качим на Балкана да ги пробваме? После скарата е от мен

Коментар

Колега, паркетник наричам Фрилендъра, както мисля е нормално. Няма нужда да се качвам - аз живея в Балкана! Което не пречи скарата да е от теб
            VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
              Колега, паркетник наричам Фрилендъра, както мисля е нормално. Няма нужда да се качвам - аз живея в Балкана! Което не пречи скарата да е от теб
              Колега когато дойда другия път да си видя къщата ще ми е драго да се видим. По принцип родата ми е от Балкана, но аз живея във Варна. За скарата н.п. от мен е. На терасата пред къщи. Бих ти пратил снимки но нямам право , младши съм още. Къщичката е на 15км. под Бузлуджа пряко, по черно. Поздрави

Коментар

От: Въпрос за LR Freelander и Range Rover P38

Аз бих го конкретизирал така:
                - Заграда Фрито – уникален разход ха гориво, на дали има по-икономично 4х4
                - Извън градът Реингжа – страхотна возия, конфорт .....

Коментар

От: Въпрос за LR Freelander и Range Rover P38

П38-цата доста хора си я ползват за ежедневна кола - ако не минаваш много път средно дневно разликата в даваните пари за гориво е поносима.
                  Ако минаваш повечко - земи си Фри.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-02-12, 10:39.
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X