Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със сегменти Бритпарт стандартни.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със сегменти Бритпарт стандартни.

Днес започнах да сменям буталата и сегментите на Дискавърито,като предварително още лятото бях закупил бутала и сегменти Бритпарт от Крис.Най-напред вала беше нагласен да пусна второ и трето бутало,пуснах ги и всичко беше наред.След като монтирах лагерите и петите на втори и трети цилиндър превъртях вала за първи и четвърти.Сложих скобата за сегменти и със помощта на дърво започнах да удрям буталото на първи цилиндър,но то не си и помисляше да влезе в цилиндъра така направих няколко опита и се отказах с този цилиндър.Започнах четвърти цилиндър но и там се повтори операцията без успех.Взех да се позамислям,че вече нещата са от умората и мислех да оставям нещата за утре.Но като се позагледах в буталото както е със скобата забелязах,че маслените сегменти са прибрани докрай а са с по-голям диаметър от буталата.Свалих само сегментите сложих сегментите в цилиндрите и се оказа,че идват по-големи краищата им се разминават с 2 милиметра а на сегментите си пише стандартен размер.И този проблем е само с маслените сегменти на 2 от буталата,другите са с точен размер.Сега се позамислям дали да слагам въобще тези бутала или да си търся други бутала и сегменти.Явно в Бритпарт не държат на качеството.
    0885719173-Красимир

От: Проблем със сегменти Бритпарт стандартни.

Заедно ли бяха опаковани?Аз сменях на В8 и нямах никакви проблеми,а сменях 8 не 4,при теб успеваемоста е 50 процента.

Като се замисля обаче не съм сигурен каква марка бяха(не ги поръчвах аз).Горе в дясно на снимката.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Заедно ли бяха опаковани?Аз сменях на В8 и нямах никакви проблеми,а сменях 8 не 4,при теб успеваемоста е 50 процента.

Като се замисля обаче не съм сигурен каква марка бяха(не ги поръчвах аз).Горе в дясно на снимката.
      Сегментите бяха монтирани на буталата и бяха в кашончета всяко бутало със сегменти,бутален болт и зегерки за буталния болт.Аз на снимката не виждам да има нещо Бритпарт.
      0885719173-Красимир

Коментар

Само за информация - Дидовите ги поръчвахме от FamousFour, производител не помня.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X