ЗдравЙте, това ми е първата тема във форУма, тАка че ако нещо не е както трябва се извинявам.
От около месец сЪм притежател на Range Rover Р38А 4.6 които е катастрофирал имам следните проблеми .
1. Не пали знам за кода които се вкарва през ключалката и го имам но не знам точната процедура на вкарване. Като купих колата соБственика я запали но каза, че е налучкал.
Четох другите теми по този проблем и виждам че има различни начини а аз не знам кой е правилния (пробвах няколко) Ако има колега които е правил процедурата моля да обЯсни точно процедурата. Имали значение коя година е колата(1997).
2. Не се отваря багажника и по точно долната час.
3. Не мога да отворя отсега с резервната гума.
Предварително благодаря
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това...ЦЪК
От около месец сЪм притежател на Range Rover Р38А 4.6 които е катастрофирал имам следните проблеми .
1. Не пали знам за кода които се вкарва през ключалката и го имам но не знам точната процедура на вкарване. Като купих колата соБственика я запали но каза, че е налучкал.
Четох другите теми по този проблем и виждам че има различни начини а аз не знам кой е правилния (пробвах няколко) Ако има колега които е правил процедурата моля да обЯсни точно процедурата. Имали значение коя година е колата(1997).
2. Не се отваря багажника и по точно долната час.
3. Не мога да отворя отсега с резервната гума.
Предварително благодаря
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това...ЦЪК

Коментар