Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защити за картери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защити за картери

Преди няколко дни видях на паркинга за клиенти на Мото-Пфое Ленд Ровър със защити на картерите от дебела пластмаса. Монтажът им е супер лесен - просто се нахлузват на дифовете. Знае ли някой от къде се купуват?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Защити за картери

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
    Преди няколко дни видях на паркинга за клиенти на Мото-Пфое Ленд Ровър със защити на картерите от дебела пластмаса. Монтажът им е супер лесен - просто се нахлузват на дифовете. Знае ли някой от къде се купуват?
    Последно на картерите или на дифовете? И наистина ли пластмасови или "изглеждат" пластмасови ... щото "пластмасови защити на дифовете" ми звучи като онези флакони за увеличаване на обхвата на "wi-fi" ...
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-10-11, 11:10.
    LR Disco II, Td5

Коментар

Предполагам, че става дума за това
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pm121_1.jpg
Прегледи:1
Размер:22.9 КБ
ID:5312740 - има ги боядисани и наистина изглеждат като пластмасови.
      Може да се поръча от Падок: http://www.paddockspares.com/rover-axle-diff-guard.html , но на мен не ми харесва особено.
      Това
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pm1133_1.jpg
Прегледи:1
Размер:18.3 КБ
ID:5312741 ми харесва повече (и него го има там), но монтажът му не е чак толкова лесен - има нужда от една-две заварки.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

А сега де ? Аз се обърках тотално, "картерите " - колко картера имате вие аз имам 1, после се нахлузва на дифа?
        За защити на дифове ли става дума или нешо което пази картера и се слага на дифа под картера ?
        Газ 69 2.4i
        Густо майна, пътят свърши !!!
        GSM: О895 7О6О59

Коментар

Колегата се шашна за каква защита на картерите говорите, ако някой стигне до картера требе да е отнесъл предния мост и да кара само на заден а отпред по шаси давайте го малко по смело бре хора...
          Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X