Това е първият ми 4x4 и много неща не са ми ясни. Първото което ме притесни е че малкото лостче има показани четири позиции, а аз мога да включвам само бързи и бавни,другите две позиции ''diff" и ''lock'' тях не мога да включа,това проблем ли е или така си е произведен. В техническите характеристики за модела прочетох че е постоянно зацепен какво точно означава това и двата ли моста въртят постоянно и по равно или някои има предимство и кой? Званях на колега от форума да споделя за това че включвам само бързи и бавни и той ми каза че нямам блокажи на мостовете а само на раздатката но той се включва на положение ''lock'' и светва лампа но аз това положение както казах немога да го включа,говорих и с майстори те ми казаха за това че може така да си е само с бързи и бавни без другите 2 позиции,но като ги питам-тогава на моя джип какви са му блокажите на мостове ли,на раздатка ли никои не може да ми обясни категорично и получавам все различни мнения и се обърках доста. Моля ако някой има същия модел да ми разясни тези неща,или някой които е нясно с задвизването на този модел. Благодаря предварително.
Съобщениеот модератор:
Моля, напишете си в профила от къдесте.
Прочетохте ли това...ЦЪК
Съобщениеот модератор:
Моля, напишете си в профила от къдесте.
Прочетохте ли това...ЦЪК

Коментар