От: След среща с диво прасе.
Жив и Здрав да си колега!Важното е,че ви няма нищо!
Аз съм удрял със 140км/ч кон с Фиат Мареа и да ти кажа -ефекта не е по-добър от този!
Според мен няма смисъл да се прави тази джипка,но това определено е твое решение!Аз бих го пуснал на части и бих търсил нещо друго!Има ли каско?
Жив и Здрав да си колега!Важното е,че ви няма нищо!
Аз съм удрял със 140км/ч кон с Фиат Мареа и да ти кажа -ефекта не е по-добър от този!

Според мен няма смисъл да се прави тази джипка,но това определено е твое решение!Аз бих го пуснал на части и бих търсил нещо друго!Има ли каско?

. Случката стана към 22.00 на тесен асвалтов път в планината, а аз бързах към вилата, че ракия ме чакаше на масата, а и детето ми даваше зор по телефона: "Айде бе тати кога ще дойдеш?". И аз бързам, ама кат изскочи онова ми ти чудо отпред, за първи път срещам жувотно на пътя и първата ми реакция бе да го избегна, ама пътя като е тесен........... Та влязоха левите колела в една лека канавка и от там хайдееее. 3-4 пъти през покрив, като по някое време самия аз съм изскочил през незнайно кой прозорец и явно съм имал огромен късмет, че не ме е премазала колата докато се е въртяла или не съм останал вътре (карах без колан). Следващия ми спомен е да седя до обърнатата кола и да си говоря с някакъв човек дали ми трябва линейка и дали има и други хора. Абе......... много неприятно.
Резултата беше в пъти по-добър от това диско.Преден капак,преден ляв калник и огледало
Всичко е наред щом хората са добре,другото се оправя
Коментар