Здравейте съфорумци.Собственик съм на RANGE ROVER 2.5 DSE 97г.Вчера като потеглям рейнджа издаде ужасяващ звук.Включвам на скорост без проблем,но в момента в който отпускам педала на съединителя се чува адски стържещ звук-все едно метал в метал не може да зацепи.Това е при включване на всички скорости.Някой да е имал подобен проблем че в Русе не зная къде да го нося
.Който и да съм питал за други предишни проблеми всеки го е бъзе да го прави.Ще бъда благодарен ако се отзове някой знаещ !!!!!
.Който и да съм питал за други предишни проблеми всеки го е бъзе да го прави.Ще бъда благодарен ако се отзове някой знаещ !!!!!
(((((.Все едно като се мъчеш да включиш на скорост без съединител но пък скоростите си влизат идеално.Звукът се чува като отпускам педала на съединителя и рейнджа зор потегля-като че ли няма мощност !!!!!!!
преслушва трансфер кейса, съединителя там раздатки, където чуе шумът там е проблемът, трябва да открие от къде идва.Правилната диагностика ще ти спести много пари, нерви и време. Ако някой глупак почне да ти мънка ама да сега това да отворим, ама може да не е от тук направо си тръгвай търси друг. Не може да няма някой майстор който разбира, все пак Русе не е толкова малък град. Не плащаш за несвършена работа, че тез помяри само каши забъркват и се чудят как да те направят да си им редовен клиент и ти разправят какви ли не глупости.
Коментар