Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.инсталация Land Rover Discover 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел.инсталация Land Rover Discover 300Tdi

Здравейте колеги ,от скоро и аз се сдобих с Диско 300 тди-97 година , досега не бях обръщал внимание но от няколко дни забелязах ,че при изваден контактен ключ часовника на горивото ми седи в позиция на нивото на горивото в резервоара както на контакт - това нормално ли е за диското .
    Благодаря предварително на всички който ще се отзоват на въпроса ми!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-05-11, 08:39.

От: ел.инсталация

И на Кята ми е така.

Коментар

Благодаря ти Пенчо, предполагам ,че отговорът е "Така трябва да бъде".

Коментар

Първоначално публикуван от 213 Преглед на мнение
        благодаря ти Пенчо, предполагам ,че отговорът е "Така трябва да бъде"
        Аз лично, не намирам логиката, но факта е на лице.

Коментар

На тераното ми е така. "Помни" си последното показание, и съвсем не му трябва ток за тая работа. И да махнеш акумулатора - все там си седи. Има такъв тип уреди. Ако показанията му са верни, няма проблем.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега ако сикаш да сравняваш 1 към 1 нещо мойто Диско също е 97-а и съм от София, само да е в почивен ден и съм насреща.

Коментар

Здрасти Васко ,твой то също също ли показва така ?Ти в кой квартал живееш евентуало да направиме една среща аз съм в Мусагеница

Коментар

... при изваден контактен ключ часовника на горивото ми седи в позиция на нивото на горивото в резервоара както на контакт - това нормално ли е за диското....
                Да, нормално е, не се притеснявай.
                Поздрави
                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

От: Ел.инсталация

На Рейджа не е така,не мисля,че е нормално.Или може би да улеснява крадците,да не разбиват напразно,първо поглеждат и тогава отварят.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                    Или може би да улеснява крадците,да не разбиват напразно,първо поглеждат и тогава отварят.
                    На конструктора на това никак не му дреме какви нефелници има по нашите ширини, вЕрвай ми. В нормална държава, еле пък в тая, произвеждаща въпросните, никой не е толкова тъп че да си сложи главата в торбата за един резервоар гориво.

Съвсем си е редно, и е масово, на много автомобили.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Съвсем си е редно, и е масово, на много автомобили.
                      Чак масово, не вярвам. Карал съм над 50 марки и модели, на Кията за първи път го виждам.
                      Прави ми впечатление, че след зареждане на празен резервоар, индикатора с качва догоре след 7-8 минути.

Коментар

Здрасти Васко ,твой то също също ли показва така ?Ти в кой квартал живееш евентуало да направиме една среща аз съм в Мусагеница
                        Понеже няма опция да ти пратя ЛС. От Подуене съм. Ето ти телефона ми за връзка 0888240460.

Коментар

На Дискавърито е нормално това поведение на горивомера, даже показва и на разкачен акумулатор.
                          Има някаква "памет" предполагам най - обикновен кондензатор, защото ако светне лампата на резервата, напр. при спряна под силен наклон кола, не изгасва при изправяна или разклащане на автомобила. Трябва да се изключи от контакт и пак да се даде контакт за да замери количеството гориво, което не става веднага.
                          Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от Михаил Преглед на мнение
                            Има някаква "памет" предполагам най - обикновен кондензатор, защото ако светне лампата на резервата, напр. при спряна под силен наклон кола, не изгасва при изправяна или разклащане на автомобила.
                            Лампата е друга история. И няма кондензатори и прочие излишъци. Самото устройства на часовника е такова. Като му изключиш тока, няма какво да върне стрелката в нулево положение, и тя си остава там, където е била преди да изключиш тоците. "Паметта" е чисто механична.

Коментар

Дам това ми е направило впечатление и при Дефендрите. Всичко си е наред.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X