Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предна спирачка на Диско-2

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Предна спирачка на Диско-2

    Здравейте. Блокира ми едното спирачно цилиндърче на предна дясна спирачка. "Раздвижване"то не го оправи. Знае ли някой дали и къде се продават и как се сменя?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

  • #2
    От: Предна спирачка на Диско-2

    Ами ... аз преди месец-два го правих това - части си взех от UK - О-пръстени и прахоулавители комплект (STC1919) + 2 буталца - не си спомням номера им - евнтуално ще ти трябват и гид пинове.
    Ако твоите не вървят добре в апарата и заяждат - сменят се "лесно" - с компресор (и подходяща подложка за да не 'фръкнат) - се издухват буталцата, а после, ако пръстенчетата са тамън като размер, се набутват обратно.

    За гумичките - може да питаш в Дару и ако ти хареса цената да си вземеш от там - просто като свалиш апарата, почисти много добре стените на цилиндърчетата и буталцата с НЕЩО ДЕТО НЯМА ДА ГИ НАДЕРЕШ - много вероятно е да можеш да си ги използваш наново ... Гледай гумичките да са по "оригинални", моите бяха на allmakes и обиращите пръстени се оказаха сд една 'минимунта' по-големи и на финала - буталацата нямат напъхване обратно ...

    Успех

    п.с.... ако не си намериш буталца мога да ти дам моите старите, но ще е най-рано след седмица - в момента не съм в България.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-05-11, 20:18.
    LR Disco II, Td5

    Коментар


    • #3
      От: Предна спирачка на Диско-2

      Здравей

      апарата е същия като на П38, а такива по моргите много...Аз постъпих така и няма проблеми, ако намериш хубав ремонтен кит също можеш да опиташ, аз поне не намерих... Мисля, че имаше в Мото Пфое, но цената няма да ти хареса...

      Поздрави

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X