Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да похваля колегата dignatov!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам да похваля колегата dignatov!

Аз също се сдобих наскоро с Range rover 2.5 DT 1997 и Митко много ми помогна. Огледа го преди да го купя а и след това винаги, когато имам нужда от информация и помощ се отзовава. Определено си разбира от нещата а и добре обяснява. Горещо препоръчвам на всеки, който търси сервиз за нашите хубави машини да го посети.

Коментар

А колегата dignatov поглежда ли Фрийлендъри, или отвърща поглед с погнуса?

Коментар

Поглежда май, но иди и говори с него директно.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

И аз да се наредя сред благодарилите. На мен също е помагал много ( занапред също надявам се ). БЛАГОДАРЯ

Коментар

Първоначално публикуван от sempetrovi Преглед на мнение
            Колеги,
            дано модераторите не решат, че това е реклама и да ми изтрият поста, но искам сърдечно да благодаря на колегата Dignatov!
            След безрезултатно обикаляне из 4-ти познати ми сервиза за Ленд Ровър в София -МП, Дару, Леви и Рам партс 4х4, най накрая намерих свестен сервиз, перфрктно отношение, прекрасно познаване на устройството, детайлите и агрегатите на рейнджа, добри цени за труд, възможност да лазя по нервите на монтьорите с хиляди въпросчета от рода "т'ва за к'во е", т'ва к'во управлява", "т'ва как действа" и пр в лицето на колегата Димитър Игнатов (dignatov). Сервиза му е на изхода от село Бистрица посока към с.Железница, студеничко му е в сервиза, но човека на -15градуса не се поколеба да ровичка из джипката ми, да сваля и качва възглавници, да ремонтира течащата ки като лейка ГНП и въпреки непрестанните ми опити да му вдигам кръвното с хиляди въпроси и безумни мои идеи, човека се оказа със стабилно кръвно налягане, здрави нерви и перфектно отношение към мен, въпреки, че се запознахме, като му закарах джипа си. Горещо го препоръчвам на всички собственици на Рейндж Ровър с молба все пак да имам възможност и аз да го посещавам от време на време. Да не се юрнете сега всички към него и за нас да не остане време!
            Колеги, ползвайте услугите му, ЗАСЛУЖАВА СИ!!!
            Здравейте искам да споделя моите контакти с dignatov.
            ВсиЧко започна когато си купих Range Rover p38 4.6 катастрофирал (продаваше се във форома) след като оправих ламаринитв кошмара започна. Всички хвалеха dignatov и аз реших да се обадя за диагностика и чистене на грешки оговорихмесе и отидох(много добро впечатление ми направи) след бърз оглет се оказа че помпата на ABS не работи и за това ми свети (TC ABS и спирачките ) 2 от цилиндрите не работят след проверка на кабели свещи слушане с някви шлушалки и барникане нагоре надоло спря да зарежда алтернатора (МОЖЕ ДА НЯМА НИЩО ОБЩО С БАРНИКАНЕТО НО АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ ЧЕ ОТ ТАМ ДОИДЕ ПРОБЛЕМА ) тои предложи да оставя колата там зада оправи проблема с алтернатора и да измери компресията на двигателя сагласихсе.На другия ден ми звъна да ми каже че алтернатора е много счупен и е 50:50 че може да се оправи да търся втора употреба.Намерих за 100лв когато мо звънах тои каза че е намерил за 120 (несъм сигорен за сумата) с една година гаранция сагласих се след час два ми звъна да ми каже че имам 0 компресия в 2та цилиндара и че са отишли сигментите а ремонта на това е страшно скъп (хиледи)след паника от моя страна и берзо ровене за нов двигател намерени от 600 до 2500 звънах му да питам дали може да монтирам двигател от 4.0 тои каза че ако сам решил да сменям двигателя има един 4.6 от 2001г.за които можем да се разберем.Надругия ден отидох да си взема колата неми даде стария алтернатор и неми направи впечатление да е сменян (може да греша) след това ме понаплаши колко е скъп ремонта но пак ако купя двигателя от него че ще забравя за продлеми и ми дава гаранция за него а пак неговия колега започна да ми обеснява че колата е много тормозена и видишли сменяли само двигателя слет това наи вероятно ще отидат скоростите име офертираше да взема евентуално и двете (тук dignatov каза че не е задалжително да отидат и скоростите ) платих за всичко + за диагностика която за мен беше пълна лудос да се прави на развален двигател но си казах тои е проверил всичко каза ми че нямам други проблеми освен помпатана ABS и двигателя.След ваикане и няколко бесъни нощи четене по форомите разбрах че проблема може да не е от семерингите и реших да потърсия второ мнение отидох в сервиз да ми измерят компресията (10лв.)хората там получиха същия резолтат с разликата че наптавиха тест с масло и казаха че 90% са клапани.
            Ремонта от 2000-2500 отиде 500-700 избора не беше труден.Започнах да търся части (гарнитури) в българия излизаха доста солени и реших да поръчам от англия говорих с dignatov да помогне с поръчката тои се сагласи веднага нищо че колата няма да се прави при него в последствие аз ги поръчах от wildrovers.След ремонта на двигателя купих помпата на ABS и я монтирах сам грешките не изчезнаха и реших да отида пак при него за диагностика на спирачките (пак диагностика) диагностиката протече по следния наяин :закача комп.и казва о за този трябва стария софтуер колата е 1997 и аз го нямам трябва да отидеш в даро или мото пфое предполагам че е някои дачик.Оправи някои дреболии крушки по климатроника и взе пари като за диагностика попитах го дали може да погледне двигателя как работи като имах предвит да се закачи на комп.тои пак вза слущалките(този двигател да неби да няма опция да се провери с комп как работи).Имам и проблем с ваздушното окачване възглавниците са сменяни и тои каза че трябва калибровка но после разбрах че може проблема да не е от калибровката (в сервиз за които после ще напиша)Това са моите впечатления от dignatov от X ходения при него имам няколко оправени дреболии много главоболие и няколко стотин лева хфрлени на вятара. Много ще серадвам тои да прочете това и да каже и своята гледна точка ако нещо сам излъгал ще се извиня.Човека е много приятен за разговор и мисля че доста знае за тези коли но е много алчен лично мнение по този начин изгуби един клиент.А сега за сервиза след "диагностиката" от dignatov и обикаляне по даро и мотопфое кадето нямаха време и изкаха да ме запишат за другия ден се отказах и отидох да ми разкодират CDто хората се занимават само с електроника и казаха че могат да погледнат и чудо аз 15лв ми прочетоха двигателя и откриха X грешки които изтриха климатика и ABS влязоха но неможаха да изтрият грешките но разбрах че проблема е дачик (бил много далече ) повтарям хората са по ел.инсталацията но все пак ме насочиха и надеждата се върна че мога до края на деня да имам АБС и да спре да ми свети таблото сетих се за един сервиз на болеварт европа след карулката в посока метро (терминатор тунинг)Утидох и след пиловин час щастие проблема е решен за 60 лв и истинска диагностика отидох за първи път и сам доволен .
            PS. НЕИСКАМ НИИКОИ ДА ОБИЖДАМ
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-12, 09:54.

Коментар

Евала Мите!Меси за О - пръстените!
              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
              Най-добрият ром е студеният ром!
              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

До колегата rascal84,
                да вземеш да пишеш малко по-грамотно, може и да се разбере какво си искал да кажеш.
                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от rascal84 Преглед на мнение
                  .Оправи някои дреболии крушки по климатроника и взе пари като за диагностика

rascal84 как само най стиснатите хора и най микосващите се хора ревете. Автомобилната диагностиката е много п
                  овече от от закачане на компютър.

Много бързо забрави нещата , дай здрав фар за каското , дай това дай онова. Спестяваш истини за алтернатора също ,кажи как ходили при хората дето рециклираха алтернатора и там да се мишкосваш, щото като си правиш сам колата не слагаш "разни жици".Чудиш се дали ти е правен алтернатора ама на жичкаджия ходиш на аванта-Митко ме праща
                  Последно редактирано от silata; 24-02-12, 09:06.
                  Land Rover Discovery XS 300tdi 1996 продаден
                  Land Rover Range Rover Р38А - 2,5 DSE 2001
                  Land Rover Freelander td4 2005
                  Land Rover Discovery td5 2002

Коментар

Здравейте, приятели, колеги и фенове на марката, няма как да остана бъзмълвен след като съм помолен тук да прочета и да отговоря на колегата с блъснатия Рейндж. Първо да вметна, че аз не съм господ, баба ванга и не съм единствен, помогнал съм на когото мога с каквото мога и разбира се съм поискал това което съм преценил, нека колегите да кажат дали съм алчен. А сега да отговорим и на човека: За сервопомпата, че не работи съм бил прав, за двата цилиндъра с 0 компресия и изгорели клапани съм бил прав, че другите цилиндри са на 5 компреся съм бил прав и да ремонта на 8 цилиндров мотор е скъп, и да отказ оферта за 1500 лв за напълно оборудван двигател, и да когато колата ти танцува нагоре надолу по светофарите си требе калиброва, ако си искал да ти изчистят грешките спокойно можеш да идеш на всякъде, но да всичко което съм казъл е било така, и това че не искаш да си направиш двигателя както трябва а си сменил два клапъна и чакаш да го продадеш с 2000 лв печалба си е твой проблем. КОЛЕГИ ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ КОЛА ТЯ СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В МОБИЛЕТО!!! (Син РЕЙНДЖ РОВЕР, 4.6 Бензин с ГАЗ, блъскан отпред), И да двигателя все още работи с прекъсвания! И да диагностика се прави на разваления двигател за да се определи какво му е разваленото! Но мисля да спра до тук за да не напиша нещо и да обидя някого.

П.С. Не съм обиден и ако дойдеш пак, пак ще ти обърна внимание което заслужаваш!
                    Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от silata Преглед на мнение

rascal84 как само най стиснатите хора и най микосващите се хора ревете. Автомобилната диагностиката е много п
                      овече от от закачане на компютър.

Много бързо забрави нещата , дай здрав фар за каското , дай това дай онова. Спестяваш истини за алтернатора също ,кажи как ходили при хората дето рециклираха алтернатора и там да се мишкосваш, щото като си правиш сам колата не слагаш "разни жици".Чудиш се дали ти е правен алтернатора ама на жичкаджия ходиш на аванта-Митко ме праща
                      Не сем стиснат но искам като платя за нещо то да стане.За фара аз си го монтирах аз си го демонтирах и за 2часа го взех за което си заплатих 20 кинта което мисля че не е малко.За алтернатора след като имах нов акумулатор и трябваше да заверя гаранцията ми отчете по малко зареждане и се обадих на dignatov за което не отричам че веднага съдеиства и ме изпрати при хората оказасе че проблема не е в алтернатора и трябваше да се пусне една жица за което ис платих 10 лв за половин метъркабел което за мен е нормално и не виждам как се мишкосвам.А за авантата няма да коментирам защото не е вярно

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
                      Здравейте, приятели, колеги и фенове на марката, няма как да остана бъзмълвен след като съм помолен тук да прочета и да отговоря на колегата с блъснатия Рейндж. Първо да вметна, че аз не съм господ, баба ванга и не съм единствен, помогнал съм на когото мога с каквото мога и разбира се съм поискал това което съм преценил, нека колегите да кажат дали съм алчен. А сега да отговорим и на човека: За сервопомпата, че не работи съм бил прав, за двата цилиндъра с 0 компресия и изгорели клапани съм бил прав, че другите цилиндри са на 5 компреся съм бил прав и да ремонта на 8 цилиндров мотор е скъп, и да отказ оферта за 1500 лв за напълно оборудван двигател, и да когато колата ти танцува нагоре надолу по светофарите си требе калиброва, ако си искал да ти изчистят грешките спокойно можеш да идеш на всякъде, но да всичко което съм казъл е било така, и това че не искаш да си направиш двигателя както трябва а си сменил два клапъна и чакаш да го продадеш с 2000 лв печалба си е твой проблем. КОЛЕГИ ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ КОЛА ТЯ СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В МОБИЛЕТО!!! (Син РЕЙНДЖ РОВЕР, 4.6 Бензин с ГАЗ, блъскан отпред), И да двигателя все още работи с прекъсвания! И да диагностика се прави на разваления двигател за да се определи какво му е разваленото! Но мисля да спра до тук за да не напиша нещо и да обидя някого.

П.С. Не съм обиден и ако дойдеш пак, пак ще ти обърна внимание което заслужаваш!
                      Здравеи за сервопомпата мисля че всеки които е малко запознат с автомобила веднага ще разбере че не работи защото трябва да издава един специфичен звук а при мен го нямаше (аз не съм запознат и се извинявам ако има и други факторитя да не работи но аз не те обвинявам ) За изгорели клапани неми каза а директно за сигменти спомена за тях чак когато доидох да питам за гарнитурите.За двигателя да немога да извадия 1500лв + 500 за монтаж + незнам още колко за дреболии(не казвам че е скъпо и че неси засложава) Искам да питам ти ремонти на двигатели правиш ли клапани сменяшли и ако да защо казваш (и това че не искаш да си направиш двигателя както трябва а си сменил два клапъна{ сменил сам всички клапани не че трябва6е}) или на всеки които му изгори клапан или трябва да смени двигателя или да направи основен ремонт.За танцува нагоре надолу по светофарите МОЖЕ ДА СИ ПРАВ ОЩЕ НЕ СЪМ СТИГНАЛ ДО ТАМ И ИСКАМ ИСКРЕНО ДА СЕ ИЗВИНЯ ЗА ДУМИТЕ СИ ОТНОСНО ТОЗИ ПРОБЛЕМ. ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ И ЗА ДИАГНОСТИКАТА НА РАЗВАЛЕН ДВИГАТЕЛ.Мисля че е много грозно да казваш на хората( КОЛЕГИ ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ КОЛА ТЯ СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ В МОБИЛЕТО!!! (Син РЕЙНДЖ РОВЕР, 4.6 Бензин с ГАЗ, блъскан отпред) какви са доводите ти за това и откаде знаеш каква печалба ще имам като досега колата е излязла над 8000лв а аз не виждал много над тази сума.Не се обиждам и ще ти бъда благодарен ако ме опровергаеш зада мога да се извиня за всичко което съм написал

Извинявам се за което тека става като не ходиш на училище.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-12, 09:59.

Коментар

Отново до колегата rascal84,
                        от това което си написал единствено разбирам, че Митака ти е предложил
                        "ре-билд"-нат двигател и скорости на цената, на която най-вероятно ще ти излезе добрият и качествен ремонт
                        на твоя двигател, за което отново трябва да има адмирации за този човек,
                        толкова готов да помогне дори и на непознат, а не да получава хули.
                        Определено има за какво да се извиняваш! Защото от писаниците ти се разбира, че не си чел много,
                        не си се интересувал от тези коли, което естествено говори,
                        че ти е изпаднала далавера и искаш с минимални инвестиции да си на печалба.
                        Митко се е доказал пред почти всички собственици на Р38 пишещи в този форум,
                        като отзивчив и добросъвестен колега, а не "печалбар" какъвто се опитваш да го изкараш.
                        Така че ще е хубаво да си направиш равносметка преди да даваш такива изказвания по негов адрес.
                        А това за начинът ти на писане и училището повече няма да го коментирам.
                        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                          Отново до колегата rascal84,
                          от това което си написал единствено разбирам, че Митака ти е предложил
                          "ре-билд"-нат двигател и скорости на цената, на която най-вероятно ще ти излезе добрият и качествен ремонт
                          на твоя двигател, за което отново трябва да има адмирации за този човек,
                          толкова готов да помогне дори и на непознат, а не да получава хули.
                          Определено има за какво да се извиняваш! Защото от писаниците ти се разбира, че не си чел много,
                          не си се интересувал от тези коли, което естествено говори,
                          че ти е изпаднала далавера и искаш с минимални инвестиции да си на печалба.
                          Митко се е доказал пред почти всички собственици на Р38 пишещи в този форум,
                          като отзивчив и добросъвестен колега, а не "печалбар" какъвто се опитваш да го изкараш.
                          Така че ще е хубаво да си направиш равносметка преди да даваш такива изказвания по негов адрес.
                          А това за начинът ти на писане и училището повече няма да го коментирам.
                          Не искам да обвинявам никого без да мисля че съм прав няма да пиша лъжи и да си губя времето с глупости.
                          Не искам да коментирам едно и също нещо написал съм какво се е случило надявам се Митко да отговори на въпросите ми.

Коментар

Колеги, хайде да спрем излишния спор дотук. Митко Игнатов е добре известен и като професионалист е отговорил и си е дал мнението, другия колега също си е казал какво и как не му харесва. Чие мнение е меродавно всеки може сам да прецени за себе си. Това е, стига се е писало тук. Има ЛС, има телефони, пък и накрая Митко кани и на лична среща. Разберете се лично, ако има желание, ако не, здраве да е, от спорове тук няма смисъл.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колегата е прав пожелавам на всички колеги безавариини километри и много радост от нашите автомобили и по малко ходене по сервизи

Коментар

С отлични впечатления от Митко съм, обърна ми внимание на кошницата, покарахме я, диагностицира я и не поиска и едно левче за това, даже я качва, сваля на вилиците няколко пъти и ми отдели много време и внимание. Голямо Благодаря!
                                Да си жив и здрав!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X