Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Vogue L322 2011 4.4

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Range Rover Vogue L322 2011 4.4

    Здравейте, баща ми има Range Rover Vogue L322 2011 4.4. Преди 2 месеца се появи проблем с мотора. Описание на ситуацията: Джипът е паркиран, баща ми тръгва го пали (времето е топло), чува се много странен звук ( баща ми го описа като удряне на метал) и колата отказа да запали. 2 месеца колата обикаляше сервизи, отвориха двигателя и нищо. Единият майстор не знаеше какъв е проблема, другият каза, че е за смяна на двигателя. Баща ми се отказа, заряза джипа и си взе друга марка. Каза ми, че ако ми се занимава да го оправям е мой.

    Вчера майсторът на моята кола ми каза, че има приятел, който се занимава единствено и само с двигатели и според него може да го оправи.

    Та обръщам се към Вас, за да ми дадете малко акъл по темета. Имали ли сте такъв случай с този модел, оправяли ли сте двигател, сменяли ли сте двигател, колко горе долу е струвало и каквото още сметнете, че ще ми е полезно да знам. Наясно съм, че няма да е евтино в никакъв случай, като цяло марката си е доста скъпа за поддръжка ( имали сме 2 или 3 роувъра досега ). Много бих оценил, ако някой може да ми налее малко качествен акъл

  • #2
    Може да се консултираш с Борис (0889 231 042) и в LR Solution (инж. Цветанов, 0879 53 55 60). Те са най-добрите специалисти по тази марка, които познавам.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

    Коментар


    • trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      Има ли развитие по въпроса?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X