Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3.6 dizel rr

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 3.6 dizel rr

Колеги моля за инфо относно този мотор .
    Надежден ли е с коя горивна система .
    Предстои покупка а не можах да намеря надеждна информация.

Чети тук!
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Колега благодаря за насоката .
      По скоро търся мнения и отзиви на хора с този
      (3.6 tdv двигател.

Коментар

Аз също търся повече инфо за този мотор, до колко е надежден и някой патил ли е с дюзи вече или още са живи?

Коментар

Дюзи не . Първия който карах 6 години от нов до 400 000 никога не е имал проблем с дюзи. 2007 година вог без дпф. На 400 000 се прецака гнп и бе заменена с фабрично рециклирана и така я продадохме.
          Сега съм със същия като стария ,само че 2008 който е на 180 000 км пак е купуван чисто нов . И той до сега не е дал проблем освен задръстен дпф няколко пъти поради причината ,че не се караше често до сега.
          Освен дребни неща по окачване и електроника (парктроник) и един път замяна на двете турбини други ремонти не се е налагало да правим. Колите искат навременна подръжка с качествени части и нямат никакъв проблем . Единственото нещо което ме вбесява са спирачките - постоянно криви дискове и сериозно тресене при спиране от високи скорости - доста често сменям и дисковете .
          Да спомена ,че се отнася за служебни мпс и никога не е правен компромис със подръжката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X