Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация - ремонт скорости (LT77) на Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация - ремонт скорости (LT77) на Range Rover Classic

Kolegi ne mojah da namerq kirilizator na site-a a pisha ot Deutschland ta
    se izvinqvam predvaritelno

Problema e 4e na Tatko koito mu se s4upi skorosnata kutiq na Range Rover 92 Diesel i sq choveka se 4udi kakvo da pravi v daru kar mu iskat kam 1500lw
    koeto mi se vijda malko mnojko ta nqkoi da ima po dobre predlojeniq she e mnogo milo

Blagodarq
    леле от турбо интеграле на Range Rovar Стрес Голям

Re: Pomosht za Range Rovar

не разбирам добре... за класик от 92 ли става дума? дизел, какъв?

та 1500 принципно не е много, частите се относително скъпи, а и за работа отиват поне полвината пари. знае ли се какво е счупено?

Коментар

Da stava duma za Range rover 92 diesel 2.5

Mi 5tata skoros mu iz4ezna inak drugite si vklu4vat
      i koi moje da gi opraavq tiq mashini ka4estveno?
      T.e da ne trqbva pak da se opravqt skoro
      i bahti 4astite da ti priznaq az takova 4udo do sq ne sam vijdal

Коментар

таман прочетох за патрол колко струва нова скоростна кутия и те1 1500 ми се виждат вече джобни

аз мога да ти дам мануал само да си я оправиш ако искаш, само части да си земеш.

инак нямам идея кой моеже "добре" да я оправи, може би освен в мото пфое и дару, можеш да прбваш и в Карбон. координатите ги има някаде из форума...

Коментар

Колега Pa4kata,

1.500лв. за ремонт на скорости на джип (изключвам УАЗ и Нива) си е супер прилична цена, даже ниска, не разбирам какъв е проблема. Висока е, да, но сравнено с Голф 2. За евентулани коментари и съмнения (на това, което казвам), проверете колко е ремонта на скорости на Нисан и Тойота..

Всичко под тази цена е с много съмнителен краен резултат

Коментар

Re: Информация - ремонт скорости (LT77) на Range Rover Classic

Da blagodarq na kolegite
            az prosto predi tova sam karal kola ta za tova mi se struva bezumna cenata
            no sigurno taka varvqt shtom kazvate
            ako ima nqkakvo rasqsnenie she pisha to4no kakav remont e kolko struval

Коментар

Re: Информация - ремонт скорости (LT77) на Range Rover Classic

лошото е, че мое и да не ти я оправят много добре. зависи каде ще идеш.
              за да не влиза 5-та би тряало да е синхронизатор. ама ако така и така я отваряте, виж си шлиците на вал-а. че там са още 1500

и още нещо. повечето майстори като чуят ремонт на скорости и раздатка и си имат 1 минимална цена. обикновенно е 1500-2000. те повече от 1/2 пари отиват за тях, щот не е кратка процедурата, а в сервизите масово отчитат на време. колега от форума си отремонтира преди време скорости и раздатка сам. излиза доста по-ефтино, частите са на разумни цени.колко е стар тоз Рейндж?

П.П. добре де ти до кога така на маймуница мислиш да пишеш? ако си на чуждо пц ще те разбера, но само ако е обществено. настройването на кирилицата не е сложно ако нещо, кажи да помогнем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X