До: Тапицерия на таван на Диско1
Тони: колко ти излезе в левове това удоволствие
?
Тони: колко ти излезе в левове това удоволствие
?
?
Кажете колеги ,как се сваля седалката и някой свестен майстор да го оправи,че самата тапицерия и тн е много запазено и не ми се купува друга...
Се пак и аз съм 85 кила,толко ли не може да ме издържи седалчицата на камиончето 

Аз като гледах без да свалям нищо,ми се струва,че се е скъсала там дясната от обтягащите еластични ленти,защото има останала част от нея висяща на седалката,а другата част,останала по едно като мрежа не е равна,а върви на криво (точно все едно е скъсана)

Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас
) и не искам да прецакам нещо

Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас
) и не искам да прецакам нещо 

Мисля тези дни ,при по хубаво време да сваля седалката и да видя как ще го оправя
Много ви благодаря за помоща 
Аз се сетих,че май в гаража имам някъде едно като швейцарско ножче,с такива звезди различни размери.Ако го намеря ще е добре,ако не ще пиша тук и когато ти е удобно ще дойда да ми услужиш тамън ще се запознаем
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар