Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един горд собственик на Диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един горд собственик на Диско 1

Привет на всички.От вчера вече се сдобих с така мечтаното Дискавъри и много му се кефя.Тъмно зелено на цвят,с шнорхелче,1996 година...прилича на тракторче.Надявам се дълго време да му се радвам.Благодаря на всички от форума които ми даваха акъли при избора и най-вече на Лазар,който беше с мен и ми помагаше при най-важните огледи.Засега не съм я изкарвал извън пътя,но този уикенд и това ще се случи.Направи ми впечетление,обаче че на асфалт джипката се държи много добре.По магистралата се движих със 150 км/ч и комфорта беше повече от приличен.Единствения засега кусур е неудобната и изтърбушена седалка.Явно нещо твърдо и е подлагано отдолу на мястото на дунапрена и за 3 часа шофиране,кръста и задните ми части се схванаха.Разбрах че този проблем със шофьорската седалка е често срещан при Дискавъри.Някой сблъсквал ли се се е с това и би ли споделил опита си или инфо за добър тапицер,който може да се погрижи за комфорта ми при офроуд приключенията

От: Още един горд собственик на Диско 1

Честита придобивка ! Дълго време да те радва, когато можеш пусни някоя снимка да го видим.

Относно седалката има линк с филмче как сам да си я отремонтираш. Подлагат се широки текстилни колани, които се зашиват на долната рамка и върху тях ляга дунапрена. С търсачката филмчето ще излезе.
    "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Честито колега!
      С пожелания за безаварийно и приятно пътуване и емоции!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dimo777 Преглед на мнение
        Привет на всички. От вчера вече се сдобих с така мечтаното Дискавъри и много му се кефя.Тъмно зелено на цвят,с шнорхелче,1996 година...прилича на тракторче.Надявам се дълго време да му се радвам.Благодаря на всички от форума които ми даваха акъли при избора и най-вече на Лазар,който беше с мен и ми помагаше при най-важните огледи....
        Честито, много безаварийни,
        ..... този ли е.
        Виж това: ...ЦЪК

..... много, много покрай Лазар недей да стоиш ....
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-06-10, 13:23.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Честито!Виж(както Пепи ти е посочил) темата за седалките.Гарантирам ти,че като я оправиш,ще се чувстваш като във фотьойла в хола пред телевизора
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Още един щасливец взел правилното решение-браво ,честито и безаварийно.
            "..... много, много покрай Лазар недей да стоиш .... "-ако смея да попитам защо?Лазар ми оказва мноого голямо съдействие за мойто Дискавари 1 ;за което съм му искрено и от все сърце благодарен.

Коментар

Да 5-ракиев,точно този е.Ходих да си го взема от Русе в неделя,и се поизгърбих с тази седалка.Поправката и ще е първото нещо което ще направя.А колкото до стоенето надалеч от Лазар,може и да си прав.Току виж съм се зарибил и съм станал офроуд маниак като него.А после къде ще му излезе края....Иначе ако трябва да съм сериозен,определено имам нужда от някой друг офроуд урок,понеже за пръв път се мятам от леката кола на такава машина.Дори ако знаете някой да провежда подобни курсове...мисля.че няма да са ми излишни

Коментар

Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнение
                ......... -ако смея да попитам защо? Лазар ми оказва мноого голямо съдействие за мойто Дискавари 1, за което съм му искрено и от все сърце благодарен.
                Оооо изВЪОбще не ме питай, като се видите питай него ( Лазо), к`во му е направил човека та го "подлЪзна" по ....... за твоето "камионче" знам, знам.
                Да 5-ракиев,точно този е.Ходих да си го взема от Русе в неделя,и се поизгърбих с тази седалка.Поправката и ще е първото нещо което ще направя.А колкото до стоенето надалеч от Лазар,може и да си прав.Току виж съм се зарибил и съм станал офроуд маниак като него.А после къде ще му излезе края....Иначе ако трябва да съм сериозен,определено имам нужда от някой друг офроуд урок,понеже за пръв път се мятам от леката кола на такава машина.Дори ако знаете някой да провежда подобни курсове...мисля.че няма да са ми излишни
                Край няма, може да влезеш в кръговрата само, за сега си го обслужи както трябва, за да си спокоен, има писано за почти всичко търси и ще го намериш.
                И тия скорости дето си ги .... нЕма нужда.
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Да 5-ракиев,точно този е.Ходих да си го взема от Русе в неделя,и се поизгърбих с тази седалка.Поправката и ще е първото нещо което ще направя.
                  Честито и със здраве да си го караш! А за седалката, вчера аз правих едно упражнение по акъл от Вельо И Лазо!!!. Нарича се: лява седалка - от дясно и обратното . Откачат се заедно с шините (отпред един болт и отзад втори) и се сменят местата на захващане на коланите (то си показва как трябва да стане като се захванеш). Процедурата е за нула верме и да му мисли спътника, я съм си добре . В крайна сметка на моя крив гръб пак не му е добре, но има подобрение. А да, врътките за настройване остават малко на тясно ама тове не болка за умиране.
                  Land Rover Discovery 300tdi

Коментар

Мдаа,това е много добра идея.Ще взема и аз да я пробвам.След малко ще се видя с Лазар и ще го разпитам подробно за процедурата.Сега се сетих че веднага след като купих Диското и го закарах на автомивка да го лъсна.Направи ми впечатление,че пропусна вода от предния шибидах.Не знам дали докато съм го ръчкал при огледа,не съм го затворил добре или си има някакъв проблем с уплатненията,но някой имал ли е такъв проблем.При множеството ми огледи на Дискавъри тези седмици видях поне две машини със залепени със силикон шибидаси.Дано да не е само това варианта.

Бутона "Търсене във Форум" ще ВИ спести доста от въпросите, използвайте го.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-06-10, 16:39.

Коментар

Честит да ти е! Слушайте се и се гледайте дълги километри и години.

Коментар

Честито и добре дошъл !
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнение
                          ....ако смея да попитам защо.....
                          Щот` който тръгне с Лазар....стига до мен, а от мен до реката е 10метра ...и бух
                          Хайде Димо честито! И те чакаме на съботно-неделна кръщавка "у ряката"
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Тази седмица няма да е,че ще я кръщавам на вилата.
                            Взех си наскоро вила на един връх в Стара Планина и там ще и е сефтето, но другия уикенд съм при вас на ряката у Костинброд, заедно с каса бира и масла за смяна.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-06-10, 15:41.

Коментар

М-м-м-м да-а-а-а, честито.
                              Още един правоверен.

Трудно ще е, но за сметка на това болезнено ..., накрая 4 инча окачване ще ти изглежда смешно ... и ще питаш Лазар за още.

М-м-м-м да-а-а-а.
                              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X