Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери на обтяжна ролка на климатика за Дискавъри 1 200 Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери на обтяжна ролка на климатика за Дискавъри 1 200 Tdi

Здравейте колеги , искам да попитам някой сменял ли е лагерите на обтяжната ролка на климатика за Дискавъри 1 2.5 ТДИ - 90г. Ако знаете какъв размер са точно лагерите , и откъде сте си ги набавили ?.... Понеже цената на ролката е около 230лв.
    Благодаря Ви предварително !

От: Лагери на обтяжна ролка на климатика за Дискавъри 1 250тд

Потърси в раздела. Имаше един чертеж на Джорджо за същата ролка. Отиваш на стругар и ти я върти, като се слага нормален лагер за 11 лева. Ролката при читав стругар няма да ти излезе повече от около 30-40 лева.
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от veelko Преглед на мнение
      Здравейте колеги , искам да попитам някой сменял ли е лагерите на обтяжната ролка на климатика за Дискавъри 1 2.5 ТДИ - 90г. Ако знаете какъв размер са точно лагерите , и откъде сте си ги набавили ?.... Понеже цената на ролката е около 230лв.
      Благодаря Ви предварително !
      Горе в дясно е бутона търсене, опитвай с него.
      Прочети това:...ЦЪК ...ЦЪК ...ЦЪК
      Pulley Tensioner - Ancilliary Drive
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-06-10, 21:02.
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Каква е толкова специалното на тази ролка. За 300тди от дарукар са ми оферирали "рамо-обтегателна ролка за климатик" ~ 25лв. За 200тди толкова ли е различно?
        Land Rover Discovery 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
          Потърси в раздела. Имаше един чертеж на Джорджо за същата ролка. Отиваш на стругар и ти я върти, като се слага нормален лагер за 11 лева. Ролката при читав стругар няма да ти излезе повече от около 30-40 лева.
          Ако може да ми дадеш линк към тази публикация , че какво ли не писах в търсачката ама не мога да го открия !
          Благодаря ти предварително !!!

Коментар

ОХ малко не мога сега, но имам чертежа му и го прилагам. Само не мога да намеря номера на лагера, но с размерите може да се намери.
            Прикачени файлове
            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Избиваш стария лагер и с него в магазина за лагери, беше някакъв елементарен , ама не му помня номера. Беше само по широк, даже имаше и двойноредови. Набиваш новия и биеш центри по шайбата да не изкача.Така карам 2 год.
              Успех.
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Поръчах на стругар да ми направят понеже рамото беше пукнато , та да ми направи и двете . Направо съжалих че почнах да го възстановявам Климатика едиин маркуч за смяна , ролката ( аз си я знаех ) и още като свърша .... ще допиша .
                Благодаря на всички !!!!

Коментар

На 300тди външните ролки,всичките ми бяха с зегерки и лагерче 6203.Корейско 4.40лв. ,фаг 6.80лв.

Коментар

Дискавъри 200тди 1992, номера на лагера е 62302RS, след номера трбва да има означение (z) - двойно капсулован лагер. Цената е някаде към 5лв. май ?
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-07-10, 20:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X