Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един DEFENDER във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един DEFENDER във форума

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DEFENDER 005.jpg
Прегледи:1
Размер:137.4 КБ
ID:5892574Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DEFENDER 004.jpg
Размер:153.8 КБ
ID:5892573Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DEFENDER 007.jpg
Размер:157.7 КБ
ID:5892575Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DEFENDER 008.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5892572

Здравейте колеги!След месеци лутане,сравнения и тестване,най-накрая и аз се присъединих към семейството на феновете и собствениците на Land Rover,а именно:
    DEFENDER 90-200Tdi
    Серийни екстери:
    -Климатик-работещ
    Доработки:
    -ARB диференциал на заден мост-работещ
    -Лебедка-9000lbs-работеща
    -Шнорхел- Safari
    -Предпазители на диференциалите
    -Багажник на покрива
    -Разни фарчета
    Прикачени файлове
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

От: Още един DEFENDER във форума

Честито:Пожелавам много безаварийни и кални километри!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Със здраве да си го караш!Честито!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

МАйстора на колегата не му дал да дойде с дифендъра на съсътезанието в Глоджево та да го видя наживо, ама и снимките вършат работа.
        Честито, и със здраве да си го чупиш
        И много-много не ги слушай майсторите...

Уппс, снимкИте са от трасето в Глоджево. Не съм разбрал какво ми каза колегата. Абе имало нещо не наред, та майстора не му разрешил да се пусне по трасето.
        Ама той много лачен-кощунство е да го пуснеш по трапищаците и локвите. Поочукай го малко-па тогаз...
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-05-10, 19:35.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Честито! Много добре изглежда, скоро и кални снимки да видим.

Коментар

Абе Кольо,Defendera беше там,ама като зрител.Нали ти казах да дойдеш да го видиш,обаче ти беше с повишен адреналин...Виж че снимките са от Глоджево днес.Майстора не даде да се пусна по трасето.
            Последно редактирано от Младен Стоянов; 30-05-10, 19:32. Причина: Добавяне
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
              Честито! Много добре изглежда, скоро и кални снимки да видим.
              Повярвай ми точно с тая цел го взех-да го вкарам в калта.Мисля за големи гуми,рязане,демонтиране на климатика и вкарване на лебедката навътре,та и радиатора и бронята,така че гумите да се подават отпред.Махане на багажници и фарове...Обаче колкото повече време минава,толкова повече ме е жал да постъпя така с този красавец!Не знам дали и колегите от клуба Ентусиаст няма да ме линчуват за подобни вандалски мисли и действия спрямо оригиналния вид на машината.

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                Абе Кольо,Defendera беше там,ама като зрител.Нали ти казах да дойдеш да го видиш,обаче ти беше с повишен адреналин...Виж че снимките са от Глоджево днес.Майстора не даде да се пусна по трасето.
                Да, де-като видях снимките и се усетих. И си допълних поста... Трябваше да дойда да го разгледам, ама както писа-адреналина беше много, та съвсем изключих. Нищо, може да се уговорим за някоя разходка да го тестваме в истински условия.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Да, де-като видях снимките и се усетих. И си допълних поста... Трябваше да дойда да го разгледам, ама както писа-адреналина беше много, та съвсем изключих. Нищо, може да се уговорим за някоя разходка да го тестваме в истински условия.
                  Надявам се да стане на Нова Черна.

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                    Надявам се да стане на Нова Черна.
                    Ти ще го пробваш, а аз трябва първо да си оправя пораженията по витарата...
                    Ако се оправя дотогава-ще се радвам да застанем заедно на старта.

Съобщение от модератор:
                    И двамата имате опция лични съобщения, МОЛЯ използвайте я .....
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-05-10, 21:08.

Коментар

Красавец е.
                      Със здраве да си го караш.
                      Ако случайно решиш да го сменяш - обади ми се лично на мен .

Не му се притеснявай толкоз, няма да те линчуваме ... хващай флекса и се не бой.
                      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

А честито !!
                        Пу пу, мамин убавец !
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Честито! Дълго и безаварийно да му се радваш!

Коментар

Честит да ти е и безаварийно да си го каляш!
                            Така, като го гледам е предвиден за здраво товарене отзад и отгоре - ако ще го караш празен по разходки махни поне отпред резервната гума - сложи я вътре, че тежестта отпред (има и лебедка гледам) идва много. Тази педна броня също е тежка, а пък в същото време и мека - по-добре ще стои една тръбна.
                            Ако имаш път към нашия край - заповядай, ще си полафим на тема Дифендър и ще те заведа в Момин Сбор при Крис.
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Че е мека съм съгласен, ама тежка? Не знам дали има 10 кила. Имам 2-3 на гаража отгоре. Сега да ходя да ги тегля ли? Искаш ли да спретнем един бас?
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X