Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на базата на Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинг на базата на Defender

Нямах предвид местата за сядане , а промените по купето , които са драстични.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

"В тази тема спорехме за демонтирани седалки и глобите затова"

Е как си нямал предвид местата за сядане ? И всички сме с драстични промени по колите, и сме пределно наясно че мИлИ-ционерите има за какво да се заядат при евентуална среща помежду ни. Не ни казваш нещо ново , да не си ченге или просто си разкършваш пръстите
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        Нямах предвид местата за сядане , а промените по купето , които са драстични.
        Кое е променено драстично за да го прави проблемно за регистрация ? Външната визия ,промяна на окачването ..... какво ?
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          Мислел е че няма да има нужда от нея . Двигателя е БМВ 2.5 ТДС със чип.

Ангажименти и не дойде ..
          Да му бяхте боднали един V8...Явно в проекта не са жалени пари.Защо избрахте точно тази моторетка?Да не е бил с двулитровия бензин?Само тогава виждам смисъл в замяната с ТДС-а...А ако сте изхвърлили ТД5...за сметка на ТДС-а...си е престъпление
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Да му бяхте боднали един V8...Явно в проекта не са жалени пари.Защо избрахте точно тази моторетка?Да не е бил с двулитровия бензин?Само тогава виждам смисъл в замяната с ТДС-а...А ако сте изхвърлили ТД5...за сметка на ТДС-а...си е престъпление
            Пецата е нафтадия и V8-ка отпада. ще го питам за оригиналния мотор , но явно е бил някой мъртвец за да го смени.
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Като е нафтаджия, да си сложи компилация от 200 тди и 300 тди + тунинг от Алиспорт. Наистина Мартинчо е прав, че ТДС-а не е най-подходящия аграгат.
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

TDS-а в сравнение с 200 и 300 е светлинни години пред тях,а да не говорим,че без проблем се помпа до 200к.с. и 400н.м.,ама тва е друга тема.Друг плюс,е че има тонове части за него.
                M.P.

Коментар

Предкамерен дизел да е на светлинни години пред директен?

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
                  TDS-а в сравнение с 200 и 300 е светлинни години пред тях,а да не говорим,че без проблем се помпа до 200к.с. и 400н.м.,ама тва е друга тема.Друг плюс,е че има тонове части за него.

Коментар

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
                    Предкамерен дизел да е на светлинни години пред директен?
                    Предкамерен , но с електронно управление 200-300 тди са с директно впръскване но с тези допотопни горивни системи възможностите им граничат с тези на агрегат Перкинс Според мен колега двигателят на БМВ дори със всичките си дребни кусури е много по динамичен и съответно приятен и предпочитан за каране и аз също бих заменил ровърския дизел с него !
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                      Предкамерен , но с електронно управление 200-300 тди са с директно впръскване но с тези допотопни горивни системи възможностите им граничат с тези на агрегат Перкинс Според мен колега двигателят на БМВ дори със всичките си дребни кусури е много по динамичен и съответно приятен и предпочитан за каране и аз също бих заменил ровърския дизел с него !
                      Последните Диско 1 300 tdi са с дебитомер и ел. помпа . А ровърския TDS е на ниво Е34, едва фейса излиза с МАФ.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
                        С какво по точно е пред тях от гледна точка на джиповост?
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

...прекрасен е!!!Невероятно въображение,като цяло и специално към някой детайли.Поздравление не е достатъчо да се каже...
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

много си е кадърна машината!
                            А защо не ето такава моторетка
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
                              Последните Диско 1 300 tdi са с дебитомер и ел. помпа . А ровърския TDS е на ниво Е34, едва фейса излиза с МАФ.
                              Това естествено не означава , че човека е направил грешен избор с БМВ двигателят а и не знаем какъв е точно монтирания ТДС И все пак аз мисля , че въпреки недостатъците по поддръжката на ТДС тои е по добрият мотор от 300 тди пък било то и последния момент с електронно управление Естествено това е личното ми мнение и не искам да обвързвам никого с него !
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                                Това естествено не означава , че човека е направил грешен избор с БМВ двигателят а и не знаем какъв е точно монтирания ТДС И все пак аз мисля , че въпреки недостатъците по поддръжката на ТДС тои е по добрият мотор от 300 тди пък било то и последния момент с електронно управление Естествено това е личното ми мнение и не искам да обвързвам никого с него !
                                Напълно съм съгласен, но не това е важно.Много рядко може да се види толкова качествена и изпипана работа, за което евала.
                                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X