Мерси за отговора днес е купих и веднага резнах.Искам да ползвам тази щанга за кормилна нужна ми е кривата част а не ми се плаща да ми огъват.
Още веднъж мерси за бързите отговори.
поздрави
E-e-e Пешо, стигна и ти до правилната марка. Пак нещо майсториш по звяра.
Да аз се майсторя ама и много бъркам.Откак се скърши стойката на панхарда жената не кара спокойна.Знаех че има пукнатина и а денс а утре и накрая не издържа да дойдат новите щанги.Сега съм на бързи обороти и пак а възможно да допусна грешка.
поздрави
Няма причина да не вярваш на Таргата че тази се заваря. Щом казва, значи е така.
За кормилна на "пуканката" ще е достатъчно здрава. Само че, понеже е доста тежка, има голяма вероятност да разбива накрайници през 5000км.
Няма причина да не вярваш на Таргата че тази се заваря. Щом казва, значи е така.
За кормилна на "пуканката" ще е достатъчно здрава. Само че, понеже е доста тежка, има голяма вероятност да разбива накрайници през 5000км.
Стига бе аз накрайници от БХ-40 слагам сега ме вкара в размисли.
Днес тормозих Иваило ама е зает заминава на състезание. дрйгата седмица ще отивaм с една камaра железа не му хъресва а ма хич пуканката.Целта е следната искам зрдави щанги не макарони от сузуки не ми се дават пари за тунинг а то и няма не е лесно да откриеш топлата вода.
поздрави
Коментар