Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Л.РДискавъри Tdi стрелката на указателя за нивото на горивото в резервоара не работи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Л.РДискавъри Tdi стрелката на указателя за нивото на горивото в резервоара не работи

Здравейте колеги, от скоро и аз съм собственик на "Ленд Ровър Дискавъри" 2.5ТДИ 1994г. Тъй като джипа е още в Англия и в други ден предстои да го докарам на собствен ход ме притеснява повредата, а именно стрелката на горивото не работи, не отчита изобщо горивото в резервоара и лампичката свети.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-03-10, 10:22.

До: Стрелката на горивото не работи

Първоначално публикуван от tihomir282 Преглед на мнение
    ...., а именно стрелката на горивото не работи, не отчита изобщо горивото в резервоара и лампичката свети.
    ..........Ами на първо време сложи гориво, поне 20л.
    ....после по жицата, някъде зад задните вертикални светлини би трябвало да има куплунг (като махнеш корите разбира се) разкачаш го гледаш и докладваш....и не помня в средата, на пода на багажника дали нямаше капаче за достъп до жиците към поплавъка.....дистанционно за сега толкова.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Л.РДискавъри Tdi стрелката на указателя за нивото на горивото в резервоара не раб

А там на първо време, в туби за резерва да имаш не зареждат ли?
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

До: Л.РДискавъри Tdi стрелката на указателя за нивото на горивото в резервоара не раб

Зареждай на около 500км. до горе и ще го докараш безпроблемно, ако няма някаква зловеща повреда или пробит маркуч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X