Здравейте колеги, аз съм щастлив собственик на Диско 2 от няколко месеца, но се нуждая вече от Вашата помощ. Направи ми впечатление, че Диското от известно време не подгрява - не свети и лампата за подгряване. Странно е, защото винаги досега подгряваше, дори когато навън температурите бяха +10 +15°С, просто интервала беше по-къс. Предположих, че като е по-топло, може да не е необходимо и ECM-a да не вкл. подгряване. Все пак е common rail и може да не е нужно. Но в момента температурите са -3 -5° и подгряване все още няма. А преди имаше. Търсих информация за подобен проблем по форуми, в Интернет, но това което намерих и проверих не даде резултат. Иначе джипката си пали както с подгряване.
Ето какво опитах:
1. Проверка на предпазител и реле - предп. е здрав, релето размених с друго такова - без резултат. Интерсеното е че при подаване на контакт релето си включва и след 5-10 секунди изключва, това е по усет при допир.
2. Проверка за изгоряла лампичка на таблото - да ама там е със светодиод и той е здрав, тествах го с мултицета - кой да ми каже, поне сега знам как се разглабя.
3. Проверка на напрежение към подгряващи свещи при контакт - тц, няма никой.
4. Проверка на датчика за температурата в охл. система - според мен работи, защото след замерване в топло и студено състояние съпротивлението се променяше, а при махнат куплунг светваше черв. лампичка на температурата.
5. Проверка за наличие на масло в червения куплунг на ECU - имаше съвсем малко, но го почистих много добре - без резултат.
6. Преглед на всички куплунзи (доста са) от и към BCU и другите компове - дясната колона под таблото.
7. Преглед на всички куплунзи под таблото с предпазителите и релетата отпред в моторното - без резултат.
Моля помагайте.
Ето какво опитах:
1. Проверка на предпазител и реле - предп. е здрав, релето размених с друго такова - без резултат. Интерсеното е че при подаване на контакт релето си включва и след 5-10 секунди изключва, това е по усет при допир.
2. Проверка за изгоряла лампичка на таблото - да ама там е със светодиод и той е здрав, тествах го с мултицета - кой да ми каже, поне сега знам как се разглабя.
3. Проверка на напрежение към подгряващи свещи при контакт - тц, няма никой.
4. Проверка на датчика за температурата в охл. система - според мен работи, защото след замерване в топло и студено състояние съпротивлението се променяше, а при махнат куплунг светваше черв. лампичка на температурата.
5. Проверка за наличие на масло в червения куплунг на ECU - имаше съвсем малко, но го почистих много добре - без резултат.
6. Преглед на всички куплунзи (доста са) от и към BCU и другите компове - дясната колона под таблото.
7. Преглед на всички куплунзи под таблото с предпазителите и релетата отпред в моторното - без резултат.
Моля помагайте.
Коментар