Здравейте, не намерих подобна тема в търсачката, така че ако има такава поправете ме
Искам да попитам какви по размер гуми мога да сложа максимално на P38 като ползвам оригиналните джанти...?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избор на гуми за Range Rover Р38
Свий
X
-
До: Гуми за p38
Мисля, че 225-ци, но да не те подведа. Поне, аз като си купих моя преди 2 години гумаджиите ми казаха, че не мога да сложа по-големи, което не значи, че е точно така. Може просто да са имали много от този размер за продаване.

Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
Chrysler Grand Voyager 3.3, AT, 1996
-
235/70/16 , 245/70/16, 255/70/16 ,карал съм го и с трите размера на 265/70/16 вече ще опира при пълен ляв или десен.Това е с оригинални джанти на Р38 .Ако искаш да са по широки вече трябва да са съответно по ниски,тоест примерно 265/55/16.Мойте гуми бяха БФГ ал/т а такива мисля че няма по ниски от 70.
Коментар
-
А каква е идеята от тези гуми на този suv?Първоначално публикуван от Любо Тодоров Преглед на мнение265/70/16 Точно за такива говоря ... много ли опират ?Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Според мен не си струва загубата в на динамика и повишения разход на гориво в конкретния случай. Това е лично мнение разбира се ...Първоначално публикуван от Любо Тодоров Преглед на мнениеАми такива съм намерил
Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Явно късно се намесвам но все пак късно отколкото никога. Аз карам моя с 265 и не опират дори когато е на тампони с оригинални джанти съм и не мисля че големите джанти седят по добре от по големите гуми, но като гледам как са изчислени предпазните капаци на дисковете и са само на милиметри от джантата не знам какво би се получило с 18-ки като се напалнят с кал. Между другото можем да поспорим за плюсовете и муносите от широките гуми. В моя скромен опит, май съм намерил повече плюсове отколкото минуси, само за пример как би се чуствала тясната гума в софийска дупка за разлика от нейната сестра широката и балонна гума, да не споменавам че ако са АТ е още по добре. И все пак по книга дават 235!Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеСпоред мен не си струва загубата в на динамика и повишения разход на гориво в конкретния случай. Това е лично мнение разбира се ...Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-03-10, 13:59.Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две
Коментар
-
До: Гуми за Range Rover Р38
Много добре казано и благодаря за информацията, според мен също голямата гума е много по красиво от колкото голяма джанта с ниско профилна гума (освен ако не говорим за спортна кола...
)
Range Rover 2.5 TDS 1997г.
И нека Рейнджът бъде с вас...
[COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар