Здравейте, имам необясним проблем с Дискавъри 2.5тди 96г. Задните гуми се износват вълнообразно. Амортисьорите са здрави, окачването е наред, диференциала е прав. Някой срещал ли е подобен проблем?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с гумите на Дискавъри износват вълнообразно ?
Свий
X
-
До: Гумите се износват вълнообразно ?
Първоначално публикуван от kvpr Преглед на мнениеЗдравейте, имам необясним проблем с Дискавъри 2.5тди 96г. Задните гуми се износват вълнообразно. Амортисьорите са здрави, окачването е наред, диференциала е прав. Някой срещал ли е подобен проблем?ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнениеАмортисьорите са,сменяй ги.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеМоите и четирите са мъртви,а не ми яде гумите...ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеБаланс на гумите? Освен амортисьорите.
А горното за виско-муфата все едно не съм го прочел...
Лазо, чети, чети! Свидетел си на създаването на легенда. Както аз наскоро чух друга легенда - мой приятел бачка в Норвегия и наскоро му се случило да оправя Ленд Ровъри (2-3). Случая - смислов диалог като за пиеса!
Клиент:
- Каре на предния кардан - строши се.
Мой приятел:
- Ще го оправя. Досега трошило ли се е?
Клиент:
- Не. За пръв път.
Мой приятел, поглеждайки вътре:
- Аха - и вие сте завързал лостчето с въже.
Клиент:
- Да.
И тук аз попитах:
- Ради, какъв беше LRа?
Ради:
- Серия - втора или трета. Не помня, ама от старите.
Край на диалога.
Та, Лазо - ето откъде е легендата, че LR е трошлив джип.
За незнаещите - около 30 години с включен блокаж на разпределителната кутия и в наши дни - разбито каре. Трошливи са, трошливи!Особено, ако ги карат експерти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеХайде и още един жокер - натягането на лагерите на главините.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от rangelpisov Преглед на мнениеИмам съмнения за вико муфата.Виж и задните спирачни апарати може да задържат.УспехЖивотът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнениеА какъв е проблема,кажи щом успорваш.Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар