И аз да се похваля с моето диско - 2.5TDI. Някой може ли да ми помогне с идея откъде да пазарувам части за това камионче?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз като мъжете с Диско 200 Tdi
Свий
X
-
До: и аз като мъжете
Първоначално публикуван от vasko todorov Преглед на мнениеи аз да се похваля с моето диско - 2.5TDI. Някой може ли да ми помогне с идея откъде да пазарувам части за това камионче?
Та конкретизирай приятелю какво е диското, 200 или 300 или тд5 или снимчици. Дай жокер както се казва.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЧестито!Влади,може и V8 да е бреТази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Камиончето е 200. Може ли някой да да препоръча добър майстор за диференциали?Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-03-10, 09:39.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasko todorov Преглед на мнениекамиончето е 200. Може ли някой да да препоръча добър майстор за диференциали?
В Долно Уйно, в Каспичан, на Канарите ????
Пиши откъде си, никак не е трудно, Все ще се намери някой да помогне.Тази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
София, по-точно младост и ако има някой такова камионче може да се запознаем и да обсъдим колите.
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това ...ЦЪК
Използвайте, главни букви, точки, запетаи и други препинателни знаци.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-03-10, 09:41.
Коментар
-
Честито ти камионче.
Какво му е на диференциала? Ако е хлабина - по-добре търси здрав диференциал (най-често нещата опират до износена касета и ремонта включва замяна на касетата). Не подценавай смачканите Дискота по моргите и не забравяй да се пазариш. И един джокер - предния и задния диференциал са взаимно заменяеми.Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар