Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с огледалата на Дискавъри 2.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с огледалата на Дискавъри 2.

    Скоро се сдобих с въпросното Дискавъри и сега се опитвам да го постегна по малко. Запънах на електрическите огледала поради липса на информация. Свалих ги и ги изпробвах всяко самостоятелно- работят идеално. На автомобила предпазителите са здрави, но "ни вопъл, ни стон". Чудя се дали няма накаква електроника, но за сега не успявам да открия нищо. Ще съм благодарен ако някой има идея. Не съм сигурен и дали огледалата се управляват както и на Дискавъри 1.

  • #2
    Ще те излъжа, нямам книга да прочета, но е възможно да се управляват през BCU (bord control unit)- със сигурност чистачките са през него, сигурно и огледалата са така.
    Иначе провери кабелите при сгъвката на вратата (при пантите) да са се прекъснали. Провери и бушоните в 2-те табла - таблото при двигателя и бушоните под волана.
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

    Коментар


    • #3
      Мдаа явно ще трябва да се позаровя по здраво. Кабелите са здрави, но не мога да ги проследя....знаеш как е бандажирано всичко. BCU-то е ново, сложиха го преди месец. Мерси все пак

      Коментар


      • #4
        Справих се. Оказа се окилсен куплунг на ключа за управление. Почистих го механично и после с контактен шпрей и заработиха. Оказа по лесно от колкото очаквах. Намерих и ел. схеми. Не се управляват от BCU за щастие

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X