Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover P38 98г. 2.5 DSE автомат.Не вдига повече от 3000 оборота.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover P38 98г. 2.5 DSE автомат.Не вдига повече от 3000 оборота.

Привет,
    засилил съм се за гореспоменатата жипка (Range Rover P38 98г. 2.5 DSE автомат) автомобилът е приемлив за годините и цената си.
    Но ме притеснява фактът, че при спокойно ускорение, подаване на газта 1/3 си изрежда всички скорости. А при натискане на педала до ламарината вдига до 3000 обората спира да ускорява и не минава на следваща предавка. Предполагам проблема е в помпата или турбото, но съм гол и бос и имам нужда от съвет да знам колко да му извия ръцете на продавача.
    Благодаря ви предварително.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-02-10, 13:28.

До: Range Rover P38 98г. 2.5 DSE автомат.Не вдига повече от 3000 оборота.

Може да е клапана на турбото.Някой път заяжда и компа ограничава оборотите точно на 3000.Сервизирането не е сложно.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Най-покорно благодаря.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-02-10, 15:59.

Коментар

Аз лично бих погледнал нивото на маслото в скоростите
        sigpic
        Land rover lightweight-series 3
        Range Rover V8
        Range Rover Classic Vouge SE V8
        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Томапирин пише,че изрежда скоростите.
          Все пак,ако е автомат до 99 година,начина за мерене на маслото е по-специфично.Не е само вадене на щеката.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Въздушният филтър!!!! Без него си вървеше на пушка. Отивам в сряда в КАТ и си купувам билетче за филма.

Така след като неизвестните проблеми са вече известни дали имате представа кой може да го преведе на английски. Нямам против немския, но немски съКращения ми идват в повече. Видях, че има такава тема, но със стари постове, та нещо по актуално?
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-02-10, 20:30.

Коментар

Първо честито, щом ще ходиш в КАТ, значи вече си се заразил е една много
              "тежка болест" - казва се Land Rover Range Rover.
              С пожелания за много безаварийни километри и да качиш снимки.

Първоначално публикуван от tomapirin-c Преглед на мнение
              ..... дали имате представа кой може да го преведе на английски....
              Потърси колегата mumbler, той ще ти реши проблема със смяната на езика,
              както и някой други настройки.
              Поздрави
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Аз колегата мъмблър/mumbler го забелязах Но беше стар постът, ще го бъзна тия дни тогава.
                Взех за 9.5К. Така,че ако някой има нужда от компания за пазарлък
                За снимки ето.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-02-10, 16:20.

Коментар

Честито колега със здраве да си го караш.
                  Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

И от мен едни безаварийни милиони километри
                    Range Rover 2.5 TDS 1997г.
                    И нека Рейнджът бъде с вас...
                    [COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от tomapirin-c Преглед на мнение
                      Аз колегата мъмблър/mumbler го забелязах Но беше стар постът, ще го бъзна тия дни тогава.
                      Взех за 9.5К. Така,че ако някой има нужда от компания за пазарлък
                      За снимки ето.
                      Добре си го спазарил, по спомен беше около 11к и нещо(оглеждах го един за приятел от Стара Загора)
                      Имали система M.A.R.S. както беше написано в обявата, защото на снимките не се вижда и със сигурност го
                      провери по VIN или при mumbler - струва ми се, че не е модификация DSE както е обявен или му е сменян волана, което е малко притеснително.
                      Поздрави
                      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                        ...струва ми се, че не е модификация DSE както е обявен или му е сменян волана, което е малко притеснително.
                        Поздрави
                        Защо мислиш така? Гледам, че си има всички атрибути - чистачки на фаровете, ел. седалки, копче за автопилот освент тези на волана. Интересно ми е.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                          Защо мислиш така? Гледам, че си има всички атрибути - чистачки на фаровете, ел. седалки, копче за автопилот освент тези на волана. Интересно ми е.
                          Да, няма ги копчетата за управление на музиката и предното стъкло е без подгряване.
                          Ако е DSE от '98-ма трябва да има запаметяване на седалката на шофьора(това собственика каже, че от тази страна снимка няма)
                          и двигателите вече имат EGR-клапа, а този няма - това го пиша по спомен, може и да бъркам годината, но първите две неща са задължителни за този пакет.
                          За това казах, че или не е DSE или е имало интервенции.
                          Между другото сега се сетих още нещо, че когато питах за VIN-а отказаха да го дадат, което ни насочи към оглед на друга машина.
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Може просто да не е 98-ма,а 96 примерно.И тогава всичко си отговаря.

Коментар

Ами има нагревател на предното стъкло но един нагревател година не прави, май. VIN декодера само казва, че е модел 97 и, че е автомат. МARS-а е шунтиран в момента, но тази система разваля половината кеф на джипа си мисля. Единственното яко е , че може да му напомпаж задницата повече и да изглежда като драгстер.
                              Сега си търся разни пластмаски и други липси, че искам да си го реставрирам на 100%, някой донор да знаете?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X