Колеги, разглеждайки постовете ви до 2006г назад ми направи впечатление, не си спомням кой, а сега, ако тръгна да го търся отново в 36-те страници постове, които прегледах със сигурност няма да го намеря, че имаше изказване , че ако 10 пъти за по 5 секунди се натисне педала на спирачките на РР П38, ще премигне някаква лампичка и ще се задейства система, която да не позволява на ЗАДНИТЕ колела на джипката да буксуват или нещо като тракшън контрол. Доколкото разбрах от публикациите, на машините до 1999г тази система работи само на задните колела, а на предните няма такава.
Е, седях половин час и като идиот натисках спирачката и броих до 6 (за 5сек), ама .....НИЩО не светна на таблото.
Аз ли не съм разбрал правилно или нещо не правя като хората. Джогана е П38, 2.5ДСЕ, 1996г, автоматик. Моля дайте акъл на невежите!!!
Е, седях половин час и като идиот натисках спирачката и броих до 6 (за 5сек), ама .....НИЩО не светна на таблото.
Аз ли не съм разбрал правилно или нещо не правя като хората. Джогана е П38, 2.5ДСЕ, 1996г, автоматик. Моля дайте акъл на невежите!!!

Коментар