Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с RR P38A (центр.закл. и аларма)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с РРовер

Мерси за инфото но бравата си е в ред просто централното не я управлява точно както си мисля аз че проблема ми е в модула за управление на централното. Мисля да го разгледам по-бстойно преди да ходя в дару защото така на един приятел в МП му казаха че му е изгорял мотора на ел.стъклото а ние двамата като отворихме вратата беше просто лоша връзка /от вибрациите един конектор се беше разместил/ и това за 20мин. А те искаха към 500-600лв. егати кожодерите направо са си е.... майката и не им пука така не един приятел му оправихме и климатроника на БМВ-то за което споредс БМВ сервиз трябваше да се сваля цялото табло !!! Оказа че няма такова нещо а пак беше лоша връзка в управлението на вентилатора и там говориха за едни цифри абе егати умрелите сервизи поне да бяха професионалисти ама само цените им са професионалини 72+ддс ??? умираш прав.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-04-10, 18:32.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Някой знае ли какво става като натисна копчето на таблото с изобразена магистрала, щото аз незнам, мерси предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111
        някой знае ли какво става като натисна копчето на таблото с изобразена магистрала, щото аз незнам, мерси предварително
        Аз знам
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy
          аз знам
          ,
          А сега сериозно: копчето за магистрален режим действа само ако съседното такова (което служи за заключване на съответното ниво на окачването) е активирано.
          В противен случай този режим се активира сам при каране повече от 30 секунди със скорост над 80 километра, и се дезактивира пак сам при каране под 80 повече от три минути.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-04-10, 18:33.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Когато е натиснато позволява ползването на автопилота, т.е. натискаш магистралката и след като си избереш скорост с която искаш да караш натискаш бутона "set" от волана, когато натиснеш спирачката съответно автопилота се изключва, а когато искаш пак да възстановиш последно запаметената скорост натискаш от дясно пак на волана бутона "restore".
            При включен автопилот и запаметена скорост можеш да увеличаваш скоростта с бързо и няколкократно натискане на бутона "'set" едно натискане увеличава скоростта с 1км/ч т.е ако го натиснеш 10 пъти бързо, скоростта ти ще се увеличи с 10км/ч.

П.П писали сме заедно с Калоян
            LZ1PER

Коментар

Братчед, магистрали за изобразени на две места, но едната е на копче, а другата е позиция на окачването.
              Както и да е ти си обяснил за едното, аз за другото.
              Поздрави

П.П до кога ще се правиш на мноооого зает???? а по бира???
              LZ1PER

Коментар

Тъй де,тъй.не остана магистрала необяснена.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-04-10, 18:25.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Мерси много, незнаех, а и нямаше как да се сетя и още един такъв въпрос. За какво е копчето да това с магистралата с едно колело нарисувано на него с нещо като накладки в него, незнам, мерси предварително
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-04-10, 18:25.

Коментар

Това е за блокиране на въздушното окачване, като го натиснеш може да избираш ръчно положението на джипа и тогава той сам не се вдига и сваля.
                    Ползва се, когато искаш да караш примерно на по-ниско ниво (положение магистрала) със скорост по ниска от 80 (братчеда по-горе е обяснил за магистралния режим) или ако искаш да влезеш в по-нисък гараш го заключваш (натсикаш копчето) и го сваляш най-ниско долу и така можеш да се движиш (но не по улиците позлва се за преминаване на по-ниски места). Аз го карам на автоматичен режим (ненатисното копче), натискам го и го свалям една идея на долу само ако карам в някое дефиле с много завои, за да не се клати, понеже там скорост от 80км/ч трудно се поддържа за да е на автоматично.

Абе ти нямаш ли книжка , аз имам една в повече да ти я подаря ???

LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X