След като се кефя на новата си придобивка ЛР 95г. 2.5 дизелЧе ставам тази сутрин и понеже дистанционното ми се скапано за алармата си го закл. и откл. с ключа но тази сутрин централното не заработи а се отключи само шофъорската врата. Като я отворих се задейства алармата с триста зора я спрях по някакав начин да не пищи поне но алармата не се дезактивира и няма палене и ... майката... и.т.н. Накрая пробвах да откача акумулатора и като го закачих пак централното тръгна и нямаше проблем с алармата се активираше и дезактивираше без проблем забелязах само един страничен ефект стъклата ми не се свалят автоматично вече и ми пиука странно излизат и някакви съобщения на дисплея. Ами това е в общи линии ако някой може да помогне ще сам много благодарен а между другото като се рових в нета разбрах че във шофъорската врата има модул който управлява шентрално осветление ел.стъклата и др. прегледах го но според мене няма проблем.
Но се чудя как се слага толкова сложна палтка на вратата и то на най-използваната но нали инж. от ровър са го мислили...
))
Но се чудя как се слага толкова сложна палтка на вратата и то на най-използваната но нали инж. от ровър са го мислили...

Коментар