Здравейте.Днес завърших монтажа на халогените на Дифендъра в службата.Халогените са производство на Hella а модела им е Luminator compact metal.Външния им диаметър е 170 мм,като размера на стъклото отпред е по малко.Крушките в тях са Н1 55W на Осрам модел Night Breaker.Закупих и втори комплект крушки пак на Осрам, само че 100W,но понеже вече бях пригодил инсталацията за 55W те ще останат за по нататък.Стана късно и горях от нетърпение да ги регулирам така че не успях да направя детайлни снимки на самия монтаж.При ваш по нататъшен интерес ще направя.Прилагам следните снимки:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Халогени на Дифендър
Свий
X
-
До: Халогени на Дифендър
Радвам се че ви харесва.Джантите са Dotz,16 цола.Купих ги от един вулканизатор в Стара Загора преди една година.Доставка около три месеца и цена около 200 лв бройката.Но скоро се свързах с фирма Мотоексперт и там ми ги предложиха за 135 лв с отстъпката и доставка около две седмици.
регулирането на халогените е много интелигентно измислено с два винта,но ми е трудно да го опиша.В понеделник ще направя повечко снимки и ще ви се изясни.
Коментар
-
До: Халогени на Дифендър
Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнениеИмах предвид схемата на светлинните петна, т.е. къде да светят пък винтовете ще ги наглася....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар