Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Халогени на Дифендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Халогени на Дифендър

Здравейте.Днес завърших монтажа на халогените на Дифендъра в службата.Халогените са производство на Hella а модела им е Luminator compact metal.Външния им диаметър е 170 мм,като размера на стъклото отпред е по малко.Крушките в тях са Н1 55W на Осрам модел Night Breaker.Закупих и втори комплект крушки пак на Осрам, само че 100W,но понеже вече бях пригодил инсталацията за 55W те ще останат за по нататък.Стана късно и горях от нетърпение да ги регулирам така че не успях да направя детайлни снимки на самия монтаж.При ваш по нататъшен интерес ще направя.Прилагам следните снимки:
    Прикачени файлове

До: Халогени на Дифендър

Красавец.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Много добре е станало От къде купи тези джанти и за колко ако не е тайна
      Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Ех, че е хубав.... Сподели нещо за регулирането, моля..
        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Радвам се че ви харесва.Джантите са Dotz,16 цола.Купих ги от един вулканизатор в Стара Загора преди една година.Доставка около три месеца и цена около 200 лв бройката.Но скоро се свързах с фирма Мотоексперт и там ми ги предложиха за 135 лв с отстъпката и доставка около две седмици.
          регулирането на халогените е много интелигентно измислено с два винта,но ми е трудно да го опиша.В понеделник ще направя повечко снимки и ще ви се изясни.

Коментар

Имах предвид схемата на светлинните петна, т.е. къде да светят пък винтовете ще ги наглася....
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
              Имах предвид схемата на светлинните петна, т.е. къде да светят пък винтовете ще ги наглася....
              Ааа , не те разбрах.Ами тези халогени са тип боен фар.Направени са да светят в точка на голямо разстояние.Не съм се съобразявал с никакви схеми.Нагласих снопа светлина да осветява накъде след дългите светлини- някъде към 150м.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X