Искам да попитам къде мога да отида да си сменя тези въпросни лагери и колко пари ще ми струва, и от къде да ги купя, да не е от paddock, защото там са скъпички и тук ми казаха някъкви на "фаг" ако не се лъжа за по 102лв/бр. Били "така висок клас" както се изрази продавача, защото от EURO 07 ми предлагат някъкви на "OPTIMAL", който са по 65лв/бр и ми се струват много евтини и не искам да слагам боклуци(ако са такива) и да си правя шега с това. Купих си и 4 диска от paddock, тройно вентилирани + комплект накладки и си мисля да си пусна една духалка в гаража и да си сменя дисковете сам, защото не е никъква философия, но понеже и един от лагерите ми вие и един майтор ми каза че било МНОГО сложно и МНОГО работа??? Аз имам не малък опит по колите и все си мисля че мога да си ги сленя, както преди няколко месеца си смених сам задните възглавници!?! Същия майстор ми каза, че трябвало да сменя и двата лагера. Може ли само тоя който се е прецакал или не? При ляв завои по магистрала и вие яко и предполагам че е десния, но може да са и двата, така че маи ще е по-добре да ги сменя и двата!!! Съвет.....???

Коментар