Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с Диско 300 2.5 Tdi и да помагате

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз да се похваля с Диско 300 2.5 Tdi и да помагате

В продължение на тази тема.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79089
    Колата вече е регистрирана. Като заначало смених всички масла и филтри, гресирах карданите и каретата,смених и термостата.
    Подкарах я и на другия ден взе ,че изчезна парното, проверих дали не е паднало нивото на антифриза и ужас имаше масло в преливника направо ме преряза стомаха. Звъннах в сервиза дето ми сменяха маслото и отговора беше: Приготви си 550лв. и ела да ти смениме гарнитурата на главата. Да ама аз нали чета във форума и установих, че гарнитурата ми е ремонтна с три дупки и си викам, абе жабара сигурно я е сменявал ама не си е почистил. Хванах се да изчистя преливника и кАКво да видя той спукан.
    Купих нов прочистих цялата система с обезмаслител, сложих нов антифриз и вече 600км. и парно си има и масло не влиза в антифриза. Та засега минавам метЪр.
    При прегледа в сервиза Установихме, че се нуждая от смяна на предни амортисьори, предни спирачни дискове,комплект тампони на окачването, задни биалетки, каре задно на преден кардан.
    По ел. инсталацията също има проблеми, алармата пее когато си иска. Ама засега ще карам така, че свършиха дивидентите.
    Молбата ми е да ми препоръчате от Падок комплект амортисьори, пружини и тампони мисля да сменявам всичко наред.
    Също така предни дискове с накладки и задни биалетки.
    Препоръчайте ми и някой сервиз дето да ги сменят и добър жичкаджия ще ми е нужен. При тия дето вече ходих цените хич не са народни пък и с тази оферта за смяната на гарнитурата без да са видяли колата хептен ме изгубиха като клиент май. Има опит с други коли и джипки, ама Ровер карам за сефте. Помагайте колеги пък почерпката е от мен.

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-12-09, 18:32.

До: И аз да се похваля с Диско и да помагате

Поздрав за избора,
    пожелавам ти много и безавариини километри.
    Не си споменал нищо за двигателя на това чудо.
    По отношение на "майсторите" тук може да намериш отговори на много от въпросите си, бих ти препоръчал срвиза в който се отбивам аз, но ще бъде възприето като реклама.
    Весели празници
    Успех
    Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
    Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Двигателя е 300,2.5 TDI. За сервизите ако е забранено да се коментират в темите не знам как ще стане. Аз съм новобранец и нито мога да изпращам нито да получавам ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от drat Преглед на мнение
        .....Молбата ми е да ми препоръчате от Падок....
        Като си от Сф-то, за доставки от Падок питай Lazar , за механиката примерно Митко/fulda/ , другото ..... ама съм скромен пиши к`во и е на електриката
        П.П. И добре дошъл !
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Алармата пищи кога си тя поиска-откачих тромбата като за начало
          Задна чистачка не работи един комшия нещо я преглежда и останови,че копчето,бушона и моторчето са здрави, а защо не бачка.
          Плафоните и те нещо се бъзикат.
          Запалката и тя не бачка.
          А Лазар трудно ще го питам щото не мога да пращам ЛС.
          Някой има ли впечатления от един сервиз в Люлин се намира, собственика се казва Купар, препоръча ми го един познат.

Коментар

Честита придобивка и много безаварийни.

Коментар

Алармата пищи кога си тя поиска-откачих тромбата като за начало
              За алармата - ако е фабрична, това ще ти е от полза:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%E8%F1%EA%EE

Коментар

Честито колега, при АРАБИНА цените са кога както му е кеф и на ОКО . В кв.Левски Г щом пуснеш моста посока околовръстен път на 1 светофар правиш обратен завои, и зад спирката на рейса е сервизчето. ПрИлични цени, приятни хора.

Изреченията започват с главни букви, Моля.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-12-09, 19:11. Причина: Главни букви

Коментар

.........собственика се казва Купар, препоръча ми го един познат.
                  Ако той е Купър, аз съм Клаудия Шифър. Казва се Хабиб /което значи "любим"/, което поне за мене не е вярно.

Първоначално публикуван от MONY Преглед на мнение
                  Ч........ колега, при АРАБИНА цените са кога както му е кеф и на ОКО .........
                  ........
                  Така е - за цените-никога не е на кеф, а окото му е мнооого голямо. И интересното е, че расте докато колата ти е в сервиза
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Някой има ли впечатления от един сервиз в Люлин се намира, собственика се казва Купар, препоръча ми го един познат.
                    За много години приятели,здраве, късмет и по-редки срещи по сервизите

Лично аз не го познавам човека и сервиза му.
                    Ако става дума за сервиз, който да препоръчам то пак в западна София собственика се казва Боби. Непосредствено след караулката на булевард Европа. Сериозни момчета са и доста хора ги знаят, също така имат регулярни доставки на доста от резервните части за на'ще тарги.
                    Успех
                    Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                    Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Въпроса и отговорите, преместени ...ТУК
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-04-10, 16:13.

Коментар

За жичкаджия мога да препоръчам човек. Но не и за електроника. Намира се в Люлин 3
                        0889 84 61 61
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-01-10, 17:03.
                        Диско 300TDI
                        Scott Purgatory
                        0889 84 6161

Коментар

Успях да задела някой лев и вече съм с нови амове, и нови дискове и накладки.Остана алармата и електриката да оправя и ако не се строши нещо по между другото, може да се каже , че колата е трепач.
                          Мерси на колегата MONY за препоръчания сервиз, останах доволен.

Коментар

Смени си ангренажния ремък и ролките възможно най-скоро.

Коментар

Айде ново двеста,протече масло и като гледам май е от задния семеринг на коляновия вал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X