Здравейте колеги , първо да Ви пожелая весело и щастливо (Безаварийно )посрещане на Коледа и Нова година .
Прирових доста теми , но никъде не открих подобен проблем.
Диско 1 300Д .При съботния студ -15 запали нормално и след 7-8 км.загуби мощност и мотора заработи само на тихи обороти .
Не гасне, но и от време на време се изфорсира до към 1800 оборота.
И така повече от час . сипах 6 литра бензин на около 50 л. нафта с мисълта око е замръзнала нафтата да помогне но уви оставих го цял ден на Орландовци и към 16 часа опитах пак .Да ама Не.
Закачих го с буса и както си работи на тихи си го задърпах обратно . до нас не угасна , и като трябваше да го вкарам в двора вече се беше оправило всичко.
Миналата година при най голимия студ ми го направи същия номер.
В неделя въпреки стода източих резервоара , извадих сондата , Е по чисо не съм виждал и на нова кола нито вода нито утайка .
Щях да съм по доволен ако проблема беше там , но уви .
Продухах трабите до филтъра ,а него го сминих . Тръбичките до подкачващата и горивната помпа всичко чисто и отпушено
Мозъкът ми вече блокира
Намам идея от какво може да го прави това .
Ако някой знае нещо по въпроса моля да го сподели , защото е много притиснително да ти го прави това зимата около -15 *.
И само искам да вметна ,че в резервоара помпа няма .
А ръчно подкачващата никога не ми е работила - така си го купих
Благодаря предварително за всяка хипотеза .

Прирових доста теми , но никъде не открих подобен проблем.
Диско 1 300Д .При съботния студ -15 запали нормално и след 7-8 км.загуби мощност и мотора заработи само на тихи обороти .
Не гасне, но и от време на време се изфорсира до към 1800 оборота.
И така повече от час . сипах 6 литра бензин на около 50 л. нафта с мисълта око е замръзнала нафтата да помогне но уви оставих го цял ден на Орландовци и към 16 часа опитах пак .Да ама Не.
Закачих го с буса и както си работи на тихи си го задърпах обратно . до нас не угасна , и като трябваше да го вкарам в двора вече се беше оправило всичко.
Миналата година при най голимия студ ми го направи същия номер.
В неделя въпреки стода източих резервоара , извадих сондата , Е по чисо не съм виждал и на нова кола нито вода нито утайка .
Щях да съм по доволен ако проблема беше там , но уви .
Продухах трабите до филтъра ,а него го сминих . Тръбичките до подкачващата и горивната помпа всичко чисто и отпушено
Мозъкът ми вече блокира
Намам идея от какво може да го прави това .
Ако някой знае нещо по въпроса моля да го сподели , защото е много притиснително да ти го прави това зимата около -15 *.
И само искам да вметна ,че в резервоара помпа няма .
А ръчно подкачващата никога не ми е работила - така си го купих
Благодаря предварително за всяка хипотеза .

Коментар