Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Рейндж Спорт-нов проект на Габровската група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на Рейндж Спорт-нов проект на Габровската група

Щом отворихме приказка за Range Rover - Имаме опит и с P38 /3" lift kit на 33"/12.5/15 BFG. И наистина се получи доста внушителна картинка.
    А, за Range Rover Sport вече е купен екземпляр за рязане. :-) Приключенито започна........ще видим резултата.

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-12-09, 19:48.

До: Ето новия брат на това страшно ДИСКО което сте видяли в Габрово ДИСКО 2

Дайте малко визуално инфо де, не се скръндзайте
    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
    lre-bulgaria.org

Коментар

Снимките са някъде в библиотеката ми от LapTop-и и е трудничко да ги изровя.
      Като гледам тази снимчица на това Диско3 - едно лифтче от 2" с едни 32-ки, ще му предаде доста по-добър вид.
      http://www.lucky8llc.com/Products.asp?ProductID=2206
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-12-09, 20:45.

Коментар

Тунинг на Рейндж Спорт-нов проект на Габровската група

Дано не ми се сърдят Велин, Радо и компания, но едно птиче ми подшушна, че вече имат Рейндж Ровър Спорт и май са стартирали амбициозна и уникална тунинг програма. Надявам се да споделят малко инфо и новини как върви проекта и с нас.
        Последно редактирано от CarTest™; 14-12-09, 14:10.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До: Тунинг на Рейндж Спорт-нов проект на Габровската група

Аз също ще го следя с най-голям интерес... Защо ли ?
          Range Rover Sport 2.7

Коментар

Е хайде де дайте малко информация,пренаявах се от както Злати започна темата цамо проверявам,ама нищо.
            Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Какво правят братушките

В Магазина също има доста интересни предложения за Disco 3 и други модели.
              Прикачени файлове
              Range Rover Sport 2.7

Коментар

Мойто инфо е, че Спорта е купен и наличен в Габрово, дори май са почнали с рязането. Няма да се мине само със защити, момчетата имат сериозни идеи.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Инфото е вярно, Спорта е купен и наличен в Габрово, Велинката рядко влиза във форума, но до вчера късния следобед не беше правено нищо по него.
                  Discovery I, 300 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
                    Май наистина има нов собственник А за сега е тайна с какво сме се захванали но скоро ще се чуе само едно жокерче пак ще е ЛР Страшно разузнаване има тука неможе да се скрие човек "ДАНС"
                    Ако нарежете Sporta ще сте първите. Много го подценяват но с малко помощ ще е страшен.

Коментар

Момчета за информация Спорт-а от тази вечер е с "чип" (http://www.pistonheads.com/sales/938859.htm) информацията за чипа може сами да си я прочетете. В момента чакам 2" окачване. А, без окачване няма и рязане....:-)
                      А, да споделя още малко информацийка с вас. Преговарям в момента за 6" окачване, което за жалост го няма никъде и тепърва ще го мислим с братята Американци.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-12-09, 17:17.

Коментар

Първоначално публикуван от Velin Peev Преглед на мнение
                        Момчета за информация Спорт-а от тази вечер е с "чип" (http://www.pistonheads.com/sales/938859.htm) информацията за чипа може сами да си я прочетете. В момента чакам 2" окачване. А, без окачване няма и рязане....:-)
                        А, да споделя още малко информацийка с вас. Преговарям в момента за 6" окачване, което за жалост го няма никъде и тепърва ще го мислим с братята Американци.
                        Тука DigitalTuning правят само препрограмиране на софтуера на 226 кс. но за 237 не бях чувал. Ако много го напъват турбината се разваля към 100 000 км. пък може и по рано. Нещо малко ми се виждат Nm -те но не съм специалист. Вие ще кажете как се стрелка по асвалта и докосват ли аспусите земята

Коментар

Сега вече с чипа в Ренджа има СПОРТ, преди имаше само движение. Така е докато някои работи по една кола не се пипнат нестава. Ауспусите не допират, но предницата определено се надига да души за бензиностанция. :-)
                          А, що се отнася до турбината не съм съгласен, че на 100 000 км. ще замине. А, кагато замине ще сложим Хибридна (както Td5-ката стана 220кс.) и ще стане над 320кс. - тогава пък ще кажеш, че моторът няма да издържи.....и т.н....:-) Мисля, че по тази логика трябва най-добре да караме трактори. :-)
                          А, в интерес на истината Тоарегът ми още не се е счупил. Все пак нещата, които слагаме не са гаражни истории.... Това, че някои са по напред в дадена област неозначава, че правят боклуци. Все пак затова се правят тестовете.

Съобщение от модератор:
                          Моля, напишете си в профила от къде сте.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-12-09, 17:17.

Коментар

Смятате ли да сменяте дисковете и накладките?
                            Аз скоро сменях накладки и масла и предполагам, че при следващото смяна на масла ще трябва да сменям и дискове. Четох по английските форуми, че много собственици на Спорт са сменили дисковете с Brembo и че това не е особенно трудно. А при закупуване на частите от UK цените са съпоставими с тези стандартните дискове и накладки.
                            Ето линка към каталога на Brembo.
                            Пак според колегите замяната е елементарна и единствено се иска динамометричен ключ. Аз отдавна обсмислям една подобна замяна въпреки, че съм с "големите" дискове. Въпросът е дали преминаването към Brembo, ще подобри чувствително спирането на машината. На теория би трябвало, но въпросът е дали и напрактика, ще усети разликата при смяната на оригиналните дискове и накладки с тези на Brembo?
                            И втори въпрос: Колко Ви излезе чипа (box-а) и може ли смяната да се направи от аматьор. Т.е. ако си я поръчам по интернет мога сам да си "чипосам" машината (все пак с модула "TV in motion" се справих сам с разглабянето на централната конзола )

P.S. Колегите от UK форумите твърдят, че тези дискове стават и за Disco 3....

Ето и ориентировъчна цена за дисковете.
                            Последно редактирано от incomis; 20-12-09, 11:14. Причина: Допълнение
                            Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от Velin Peev Преглед на мнение
                              Сега вече с чипа в Ренджа има СПОРТ, преди имаше само движение. Така е докато някои работи по една кола не се пипнат нестава. Ауспусите не допират, но предницата определено се надига да души за бензиностанция. :-)
                              А, що се отнася до турбината не съм съгласен, че на 100 000 км. ще замине. А, кагато замине ще сложим Хибридна (както Td5-ката стана 220кс.) и ще стане над 320кс. - тогава пък ще кажеш, че моторът няма да издържи.....и т.н....:-) Мисля, че по тази логика трябва най-добре да караме трактори. :-)
                              А, в интерес на истината Тоарегът ми още не се е счупил. Все пак нещата, които слагаме не са гаражни истории.... Това, че някои са по напред в дадена област неозначава, че правят боклуци. Все пак затова се правят тестовете.

А не двигателя си е здрав. Е все пак е техника сигурен съм, че няма да имате проблеми.
                              А за Bremboto - заводски слаганите апарати имат някакъв ограничител който не позволява да се слага 18" джанта. Иначе да спира да спира коко да спира по-добре
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-12-09, 20:53. Причина: цитат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X