Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover. Леко пипнат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Range Rover. Леко пипнат.

Дамммм в КАТ бая ще се опулят като го видят
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
      Това си е кит кар, колега интересува ме как стои вЪпроса с регистрацията? От доста време ги наблюдавам, но не знам как ще мине през КАТ това чудо .Иначе има няколко такива английски доработки които си заслужават. Има и бъгита и т.н. но винаги ме е притеснявало регистрацията, май ще става с технотест.
      По принцип тези коли се правят чрез донор- т.е.кола която е имала регистрация и предполагам че я запазва след доработката. ако в КАТти откажат да я регистрират, просто щеси я караш на английските табели

Коментар

Честито.Много хубава играчка.Бая е пипнат,че и единия ам е отзад.Очакваме още снимки.
        M.P.

Коментар

Честито колега! Прекрасна джипка!

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
            Бая е пипнат,че и единия ам е отзад.
            Аха... И с една пружина

Погледни внимателно снимката - левия амортисьор е пред моста
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Имам предвид че единия е отзад захванат.Другия съм го видял
              M.P.

Коментар

След дълго и тежко пътуване ,продължило 6 дни ,успяхме да се приберем.. Проклетата машина беше решила , че каквото и да става да не идва в БГ. Ама не позна , имаше от всичко : И студ .........и мраз.......и плач без надежда ......... Но в крайна сметка пак викахме неволята.

Това е по пътя към Милнер .

Тук вече започна интересната част - малък проблем ,разхождащ се ремък на динамото. Ами то май било - 10 градуса . Няма как почваме да го борим.

Главен майстор Таргов ,в размисли кой път да хване.Така на няколко пъти ,с ремъка де. За финал ,а и за да не ни е скучно ,реши да влезе при ангренажа

Това съм аз - щасливият собственик (на нещастната платформа) и Дакара. Все пак някой трябва да повдига и духа на екипажа .

Това се оказаха малко излишни части.

Тук на помощ се притекоха колеги от Австрия , ама малко късно.

Те се радват на нашата машина , а ние открито въздишаме по тяхната.

Да починем малко ,и след празниците ще пусна някоя снимка на Дакара. На всички весели празници ,и щасливо посрещане на нова година.

Коментар

Честито и от мен да си я караш със здраве и много безаварийни километри и газ като стъпе на наша почва.

Коментар

Що не турихте отпред Дакар-а за влекач на платформата?
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Бяхме на косъм да се разделим с платформата ,и да продължим само с джиповете.

Коментар

Честито и от мен, уникална машина и чакаме снимки

Коментар

Чудесен екземпляр! Стоя гледам и се радвам и пак и пак... Не знаех че има такава машина.
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                            Що не турихте отпред Дакар-а за влекач на платформата?
                            Онуй нещо наречено кола се кара трудно без спирачки и хидравлика.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Прекраснен Дзвер!!!
                              Много безаварийни километри и да те слуша.Честито!
                              <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Аз му чух и гласеца уникална машина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X