Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Диско1 300 Tdi в кервана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още едно Диско1 300 Tdi в кервана

Здравейте,от седмица съм собственик на триврато 98" Диско с 300тди мотор. Попрочетох доста от темите в форума свързани с лифт и окачване и избора е направен и частите поръчани от Падок... джипката ще си я карам всекидневно и за не много екстремни разходки уикендите. Има обаче един проблем,на който не можах да намеря отговор с търсачката във форума. Предния собственик явно е правил някакви удорми с термостата и ми се струва,че е сменен изцяло неговия корпус с такъв от друга кола или модел. Интересува ме дали имат разлики корпусите на термостатите на 200 и 300 тди и също така дали главите на двата мотора са еднакви? Обобщено по какво се различават двата мотора?

До: Още едно Диско1 тди в кервана

Различни са.Дай снимки.
    M.P.

Коментар

Добре дошъл! Напред и нагоре!
      Първо снимките, после търсачката..после сме ние..
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

На първата снимка съм снимал стандартно 300тди,а на втората е моята кола. Ясно е, че съм с друг корпус на термостата и най вероятно е от 200 тди, но почват да ми се завъртат съмнения, че главата е сменяна и ако захващането на термостатите е различно на 200 и на 300,са боднали главата с термостата комплект и после са нагаждали някакси маркучите Или греша?

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-12-09, 16:24.

Коментар

Първоначално публикуван от cosworth Преглед на мнение
          Здравейте,от седмица съм собственик на триврато 98" Диско с 300тди мотор. ....
          ... Има обаче един проблем,на който не можах да намеря отговор с търсачката във форума.
          Здравей,
          ...и честито ти "камионче".
          Я напиши в търсачката Термостат на Диско да видим какво ще ти излезе, малко по-упорито с нея, и ще намериш много отговори на проблеми/въпроси.
          И без снимки на камиончето няма да минеш, чакаме!
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X