Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с DISCOVERY TD5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз с DISCOVERY TD5

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    Честито колега! Със здраве да си го караш! А с фолио - вече има карбонови, във всякакви цветове и нямаш проблеми с отъркването в клони, шипки и тръни... Само го галят...
    Един приятел ми сложи и оттогава никакъв проблем. Повече по темата тук: http://www.partners.bg/gallery/?id=12
    Благодаря за предложението,хареса ми. Малко му нямам вяра на това нещо, дали ще издържи на студ, слънце и всякакви атмосферни влияния? Иначе е доста ефектно няма спор, не съм виждал на живо такова нещо. Харесаха ми газарийките по таблата и вратите. Може ли да даш малко повече инфо за фолиото.

Коментар

Не ми работи тракшън контрола, или поне така си мисля. Забелязах, че при приплъзване, боксуване на предните колела се чува странен шум наподобяващ пречукването на ABS при запалване на двигателя, чува се доста продължително докато не излезе, прави го на бавни и бързи. На един приятел неговия в същата ситуация му светва лампата TC няма шум, а при мен никаква лампа не сяветва даже и при запалването. Замислям се че проблема е в тракшън контрола или дисковете и накладките са ми за смяна ..... Гледах бушона за TC не беше изгорял.

Другия проблем е може би по-сериозен, изтръпнах един ден!!!!! Тръгвам си аз на работа спокойно и си паля джипката да ама не, въртях 10 мин и се отказах. Всичко на таблото си свети ок няма никакви проблем е освен въпросната лампа на ТC, имам гориво 2 чертички (1 под средата) да ама не само толкова ми показва.Като му налях 20 литра едвам стрелката се вдигна. Голям зор беше докато запали.... Ако е от датчика къде се намира горе-долу да го сменя.

Дайте някакви идеи какво да правя.

Коментар

Свещи може би?
        Range Rover P38 2.5DT
        Audi A4 1.8T quattro
        [B]"Ако нищо друго не ти свърши работа - прочети инструкциите."[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_mir Преглед на мнение
          Не ми работи тракшън контрола, или поне така си мисля. Забелязах, че при приплъзване, боксуване на предните колела се чува странен шум наподобяващ пречукването на ABS при запалване на двигателя, чува се доста продължително докато не излезе, прави го на бавни и бързи. На един приятел неговия в същата ситуация му светва лампата TC няма шум, а при мен никаква лампа не сяветва даже и при запалването. Замислям се че проблема е в тракшън контрола или дисковете и накладките са ми за смяна ..... Гледах бушона за TC не беше изгорял.

Другия проблем е може би по-сериозен, изтръпнах един ден!!!!! Тръгвам си аз на работа спокойно и си паля джипката да ама не, въртях 10 мин и се отказах. Всичко на таблото си свети ок няма никакви проблем е освен въпросната лампа на ТC, имам гориво 2 чертички (1 под средата) да ама не само толкова ми показва.Като му налях 20 литра едвам стрелката се вдигна. Голям зор беше докато запали.... Ако е от датчика къде се намира горе-долу да го сменя.

Помпата в резервоара "пищеше" ли?

Коментар

Нафтовата помпата се тормозеше сериозно със странен звук доста по-силен от обикновено. Май се оказа че нямам гориво а нивомера ми показва, че имам. Нивомера си работи но не отчита правилно. Това имах предвид. На 2 чертички нямам нафта. Може ли да е замарсен или нещо си друго. Когато му наливам си се вдига нивото. До горе си отчита май трябва само до горе да го пълня че да съм спокоен

Коментар

Всичко хубаво, джипа е як, да си го караш със кеф и здраве, ама с тоя десен волан си потенциален убиец на пътя!!! В държава с дясно движение да си с десен волан на колата не е редно и аз не проявявам респект към такива хора с такива коли. Нищо лично, но можеше да не се правиш на гъзар с такъв джип, а да си купиш по–стар за същите пари, но с волан пригоден за нашата държава(ЛЯВ)!!! Живеем в БЪЛГАРИЯ все пак!!!

Коментар

...

Точно така работи тракшъна - бръмчи но не рита педала - това, че не ти свети лампата, не е кой знае какъв проблем според мен, но приятеля ти трябва да погледне защо му светка ТС, но не се активира ...
                LR Disco II, Td5

Коментар

Благодаря на колегата damyan_rm и аз си мислех че не кой знае какъв проблем, иначе повечето майстори които са с голямо реноме ми казваха че това са муфи на диференциала... Може ли да споделиш какво да правя с нивомера и къде се намира и дали повредата ми е точно от там.

А на колегата viki_ssf го приемам като груба обида.
                  Ако исках да се правя на газар щях да си купя за същите пари МL . Седял съм с месеци и съм чел всички мнения и критики за джиповете и съм се спрял на точно този модел и се вписва във всичките ми критерии за автомобил!!!! Все още не излязал закон който да забранява колите в България да са само с ляв волан!!! Да поясна малко колата ще бъде пригодена за нашия стандарт на движение на лято ще ти пратя и снимки с обръщането на волана. А за потенциалните убийци на пътя са навсякъде даже и с левия волан. Ако си прочел една от първите ми публикации ще разбереш защо съм се спрял на тази марка и за какво ще се използва!!!

Коментар

Благодаря за предложението,хареса ми. Малко му нямам вяра на това нещо, дали ще издържи на студ, слънце и всякакви атмосферни влияния? Иначе е доста ефектно няма спор, не съм виждал на живо такова нещо. Харесаха ми газарийките по таблата и вратите. Може ли да даш малко повече инфо за фолиото.
                    Мани ги гъзарийките - отвън върши страхотна работа! За повече виж темата тук:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=82089
                    И аз не съм съгласен с това да се забраняват джиповете с десен волан! По много причини! За колите виж, там... по-ниски са, видимоста, и т.н. Но съотношението цена - състояние - качество на сервизна поддръжка в Англия са според мен N:1. И се кара много по-внимателно! Разбира се винаги има изключения, но ги има повече при левия волан, нали?! Не го обръщай волана човече, карай си така - не могат в някой гараж да ти го направят заводски!
                    Последно редактирано от ivied; 02-02-10, 18:27.

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
                      Всичко хубаво, джипа е як, да си го караш със кеф и здраве, ама с тоя десен волан си потенциален убиец на пътя!!! В държава с дясно движение да си с десен волан на колата не е редно и аз не проявявам респект към такива хора с такива коли. Нищо лично, но можеше да не се правиш на гъзар с такъв джип, а да си купиш по–стар за същите пари, но с волан пригоден за нашата държава(ЛЯВ)!!! Живеем в БЪЛГАРИЯ все пак!!!
                      Всичко е лично - и всеки избор! И човека го е направил! И според мен правилно! "Потенциалните убийци" както се изразяваш са много повече с лявия волан!

Коментар

Благодаря на колегата damyan_rm и аз си мислех че не кой знае какъв проблем, иначе повечето майстори които са с голямо реноме ми казваха че това са муфи на диференциала... Може ли да споделиш какво да правя с нивомера и къде се намира и дали повредата ми е точно от там.

А на колегата viki_ssf го приемам като груба обида.
                        Ако исках да се правя на газар щях да си купя за същите пари МL . Седял съм с месеци и съм чел всички мнения и критики за джиповете и съм се спрял на точно този модел и се вписва във всичките ми критерии за автомобил!!!! Все още не излязал закон който да забранява колите в България да са само с ляв волан!!! Да поясна малко колата ще бъде пригодена за нашия стандарт на движение на лято ще ти пратя и снимки с обръщането на волана. А за потенциалните убийци на пътя са навсякъде даже и с левия волан. Ако си прочел една от първите ми публикации ще разбереш защо съм се спрял на тази марка и за какво ще се използва!!!
                        Не се обиждай, жив и здрав да си и да си караш джипа с кеф и тва и ако наистина си го обърнеш, ще бъде супер, но не може да ме убедиш, че ще ти е лесно изпреварването, на камион след Кокалчне, посока Самоков или пък нагоре към Пампорово, след Асеновград, и че не е доста опасно!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X