Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със запалването на Фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със запалването на Фрилендър

Проблема е от както купих джипа , даваш контакт и пали когато си иска , не е от стартера защото като му подам ток от акумулатора пали , проверих и кнопката на ключа ,според мен е някое реле но не знам къде да търся . Идеи колеги
    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

До: Проблем със запалването на фрилендър

По-конкретно обясни , сутрин ли? По всяко време ли? Дълго ли въртиш на стартер? Прекъсва ли като запали.....? и т. н.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

По всяко време е проблема, стартера изобщо не се стартира при контакт от ключа, понякой път като напомпам няколко пъти на ключа и тръгва , като запали няма проблем докато не се загаси и запали наново ,за това мисля че е реле със износени контакти но не знам къде се намира за да го подменя .
      Последно редактирано от Димитър Радев; 03-12-09, 18:16.
      AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Вероятно понякога не разпознава чипа в ключа , ако има такъв разбира се ;
        Последно редактирано от kiriko; 03-12-09, 19:39.

Коментар

Фрилендър 1998 година с чип в ключа поне аз не съм виждал. Имобилайзера е към самото дистанционно /заедно с алармата и централното/, т.е. като отключи с дистанционното би трябвало да си пали без проблем. За мен също е реле или слаба връзка. Дано пише някой с конкретно предложение.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
            Фрилендър 1998 година с чип в ключа поне аз не съм виждал. Имобилайзера е към самото дистанционно /заедно с алармата и централното/, т.е. като отключи с дистанционното би трябвало да си пали без проблем. За мен също е реле или слаба връзка. Дано пише някой с конкретно предложение.
            Определено прилича на лоша връзка и то най вероятно тя е в управляващата верига на шалтера(монтиран е на стартера )

Коментар

До: Проблем със запалването на Фрилендър

Радвам се че писа в темата колега mumbler защото съм останал с впетлението че си доста компетентен по нашите джипки , подавам към стартера с кабелче от акмулатора при даден контакт на ключа и пали без проблем и за това оставам с впечатлението че е нещо по веригата слаба връзка или реле, ако има някой схема на запалването да се види къде е релето за стартера .Съжалявам че се повтарям но нещата са така
              Последно редактирано от Димитър Радев; 03-12-09, 20:54.
              AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от Fish Hawk Преглед на мнение
                Радвам се че писа в темата колега mumbler защото съм останал с впетлението че си доста компетентен по нашите джипки , подавам към стартера с кабелче от акмулатора при даден контакт на ключа и пали без проблем и за това оставам с впечатлението че е нещо по веригата слаба връзка или реле, ако има някой схема на запалването да се види къде е релето за стартера .Съжалявам че се повтарям но нещата са така
                Колко лесно човек може да остане с грешно впечатление.Прегледай кабелната обувка на която подаваш директен + Няма да се учудя обаче ако проблема ти се окаже в клемореда на контактния ключ.

Коментар

Едно от първите неща което се провери беше клемореда на контактния ключ.
                  AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Ще стана факир на фрилендърите , релето е зад акумулатора , почистване и вече палиме
                    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Радев Преглед на мнение
                      Ще стана факир на фрилендърите , релето е зад акумулатора , почистване и вече палиме
                      Здравейте колеги, дойде ми и на мен реда да се сблъскам със идентичен като на колегата Радев проблем. Та Въпроса ми колеги е кое е точно това въпросно реле, за да се насоча директно към него, а ако има и някоя снимка още по-добре.
                      Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Релетата 2бр жълти на цвят са зад акумулатора други там няма , сваляш почистваш с контактен шпрей и ако проблема е като при мен трябва да запалиш , също проблем са и контактите на шалтера на алтернатора , другите варианти ги има в темата . Успех колега и пиши какво си направил .
                        AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X