Колеги, в сервиза в Красно село преди време ме предупредиха, че ще ми падне предния кардан, защото ...ушите там, карето, друго....и че трябва да сменя предния кардан срещу ...там едни пари. Реших, че не ми се дават тогава, а като му дойде времето и.....те това време дойде - падна ми предния кардан, ама добре, че бях в една нива по светло с 5км/ч., та спрях, развих си четирите болта на държача(или както се казва) на карето на предния мост и - карданеца в багажника. Само дето се оказа, че не кардана ми е прецакан, а ушите на държача(или както се казва) на карето от страната на раздатъчната кутия.
Та сега моля за съдействие някой, ако има инфо от къде и за колко парички(може и втора употреба) мога да си закупя този чарк да пусне едно инфо.
Пак да поясня, че с моите лаишки обяснения да не стане грешка: Трябва ми частта, която се захваща за оста на раздатъчната кутия, има две уши, в които се захваща карето на предния кардан. От другата страна(откъм предния мост) всичко е здраво.
Та сега моля за съдействие някой, ако има инфо от къде и за колко парички(може и втора употреба) мога да си закупя този чарк да пусне едно инфо.
Пак да поясня, че с моите лаишки обяснения да не стане грешка: Трябва ми частта, която се захваща за оста на раздатъчната кутия, има две уши, в които се захваща карето на предния кардан. От другата страна(откъм предния мост) всичко е здраво.
Коментар