Някой знае ли възможно ли е това,тъй като на моя липсва?Примерно да се вземе от купето на някой от автоморга!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допълнително поставяне на шибидах на Рейндж Ровър,98г.
Свий
X
-
До: допълнително поставяне на шибидах на Рейндж Ровър,98г.
Първоначално публикуван от fenix Преглед на мнениенякой знае ли възможно ли е това,тъй като на моя липсва? примерно да се вземе от купето на някой от автоморга!
Успех !Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
-
Дайте линк ако някой е попадал на подобен случай!Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-11-09, 20:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fenix Преглед на мнениенякой знае ли възможно ли е това,тъй като на моя липсва? примерно да се вземе от купето на някой от автоморга!
Коментар
-
Може би си прав да ти кажа явно не е токова лесно както си мислех!
Съобщение от модератор:
И изреченията започват с главни букви, МОЛЯ.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-11-09, 20:05.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fenix Преглед на мнениеможе би си прав да ти кажа явно не е токова лесно както си мислех!
Коментар
-
Хи-хи,
с извинение за закачката, ама това е първия Рейндж, дето е толкова здрав и не се чупи, че собственика са го засърбяли ръцете чак.
Поздрави и много безаварийни с машината
Коментар
-
Проблем с шибидах на RR Р 38
Имам проблем с шибидаха , отворих го и сега не може да се затвори докрай !!! Назад и напред се движи , а на горе не иска ! Задния край е постоянно в долно положение ! Какъв може да е проблема ? Моторчето върти на празен ход !
Коментар
-
До: Допълнително поставяне на шибидах на Рейндж Ровър,98г.
Не става с ключ , той е може би , ако е изгоряло моторчето , а то работи . Щом стигне до положение да се вдигне люка нагоре моторчето върти на празен ход . Ако имате други идеи ще съм много благодарен !
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobo_ele Преглед на мнениеНе става с ключ , той е може би , ако е изгоряло моторчето , а то работи . Щом стигне до положение да се вдигне люка нагоре моторчето върти на празен ход . Ако имате други идеи ще съм много благодарен !
Разглобяване ..... и после снимки, и да ни кажеш какво е.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Ако трака все едно прескача зъб - най-вероятно са се разхлабили болтовете които държат моторчето и се е получил луфт - свали си кората и си ги затегни ... не е лошо и да понаклепаш със смазка ...
при мен е така, та даже има и пукнатина точно там и не знам кога ще се навия да го подменям ... трябва ти шестограм за затягането ...LR Disco II, Td5
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар