Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да намеря светлотразители за задна броня за новия Рейндж Ровър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да намеря светлотразители за задна броня за новия Рейндж Ровър

Откраднаха ми двете светоотразителчета на задната ми броня.
    Изглежда са били на щипки и бързо ,бързо са ги свалили .
    От няколко часа се ровя в ebay и подобни сайтове, но ги намирам само в комплект с цялата броня и започнах да се отчайвам вече .
    Става въпрос за червените в двата края ,долу на бронята ( на снимката )

Ако някой има идея от къде да си ги купя да сподели .

Ей ,това българина няма оправия .
    Прикачени файлове

До: Нагли крадци

Някакво ТНТМ да режеш от светлоотразителен триъгълник примерно
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А може да опиташ със строшени парчета при застрахователя, стига да не са били маркирани. Може и от триъгълник, както е писал дядо Владо. Ама да не се познава, че са от друго. После застрахователите да ги търсят - така и така са техен контингент.

Коментар

Колега,ти си направо късметлия!От това не се мре!А на мен ми свиха гайка от предна дясна гума...
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=58313
        Незнам да става за друг автомобил...Има копеленцето пари за джип,няма за гайка...Или светоотразител за РейнджДа му го завреш там където светлина не огрява...

Да им изсъхнат ръчичките дано...Още са ми крали стъклото на мигача на пра-стара Вектричка(нов мигач-целия-струваше 7лв)...Явно не ценят живота и здравето си...Струва ли си да се мре за жълти стотинки...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ако нямате в София майстори, които възстановяват стопове и мигачи, като имаш път към Велико Търново се обади - в Горна Оряховица има един, който ще ти ги направи и няма да ги познаеш, че са правени.
          тел.0887741994
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

До: Къде да намеря светлотразители за задна броня за новия Рейндж Ровър

Намерих въпросните светоотразители в МП .
            Продават се поотделно и не са комплект с бронята ,цената е 67 лв. с ддс за 1 бр.
            Тия в МП не се шегуват с цените, продавачката се почувства неудобно ,като ми каза цената .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X