Вчера бях в Габрово и се разминах с едно много забележително Диско. Преди време бях виждал негова снимка в форума, но не мога да я намеря. Интересното е, че Диското е с външна тръбна клетка около предницата и тавана. Кремаво е на цвят и е с доста лифт. Ако някой знае нещо за колегата и по точно манипулациите по колата ще се радвам да разкаже. Стори ми се че отпред беше със Турети с двойни амове... абе пипнато
Еми не че ми трябва, но ми беше интересно какво му е правил. Защото и аз имам някои идеи....за моето. Този човек не пише ли тук, да разкаже. Ако не пише прати ми номера на лично ако искаш. Мерси
Вчера бях в Габрово и се разминах с едно много забележително Диско. Преди време бях виждал негова снимка в форума, но не мога да я намеря. Интересното е, че Диското е с външна тръбна клетка около предницата и тавана. Кремаво е на цвят и е с доста лифт. Ако някой знае нещо за колегата и по точно манипулациите по колата ще се радвам да разкаже. Стори ми се че отпред беше със Турети с двойни амове... абе пипнато
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
За по-твърдо возене - повишаваш стабилността при големи неравности и високи скорости и съответно губиш комфорта на возенето. По-спортно е.
... Но на всеки според потребностите. Аз моето не бихго направил така.
Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Ало, Варна, чувате ли ме?! Сбъркали сте марката! Ние тук сме мазохисти ЛР е абсолютна фира и изобщо не си заслужава да се занимаваш Ако някой ти каже обратното - трябва да го черпиш много Аз ти казвам обратното, пия водка
Ало, Варна, чувате ли ме?! Сбъркали сте марката! Ние тук сме мазохисти ЛР е абсолютна фира и изобщо не си заслужава да се занимаваш Ако някой ти каже обратното - трябва да го черпиш много Аз ти казвам обратното, пия водка
Съвсем си се смахнал. Ква водка пиеш?
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар