Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видях едно Диско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Видях едно Диско

Вчера бях в Габрово и се разминах с едно много забележително Диско. Преди време бях виждал негова снимка в форума, но не мога да я намеря. Интересното е, че Диското е с външна тръбна клетка около предницата и тавана. Кремаво е на цвят и е с доста лифт. Ако някой знае нещо за колегата и по точно манипулациите по колата ще се радвам да разкаже. Стори ми се че отпред беше със Турети с двойни амове... абе пипнато
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

До: Видях едно Диско

Имам телефона на този които го е правил трябвалити.

Коментар

Еми не че ми трябва, но ми беше интересно какво му е правил. Защото и аз имам някои идеи....за моето. Този човек не пише ли тук, да разкаже. Ако не пише прати ми номера на лично ако искаш. Мерси

Коментар

Аз също имах диско и го бях понаправил но тои намаше какво да нее правил.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Имам телефона на този които го е правил трябвалити.
          Колега ако обичаш би ли го споделил че има спор кой го е правил
          НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Доскоро това Диско се продаваше. Не знам дали вече е с нов собственик, но мисля, че Радо Генев от Габрово знае подробности по въпроса. Пишете му ЛС.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
              Колега ако обичаш би ли го споделил че има спор кой го е правил
              Имам име Пламен и Ненчо с тях съм разговарял за инфо как да направя моето диско .

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                Вчера бях в Габрово и се разминах с едно много забележително Диско. Преди време бях виждал негова снимка в форума, но не мога да я намеря. Интересното е, че Диското е с външна тръбна клетка около предницата и тавана. Кремаво е на цвят и е с доста лифт. Ако някой знае нещо за колегата и по точно манипулациите по колата ще се радвам да разкаже. Стори ми се че отпред беше със Турети с двойни амове... абе пипнато
                Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Доскоро това Диско се продаваше. Не знам дали вече е с нов собственик, но мисля, че Радо Генев от Габрово знае подробности по въпроса. Пишете му ЛС.
                Тего на: ...ЦЪК и ...ЦЪК и

... какво да я правим тази тема сега?
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Ххихи ами остава Това го намерих, но никъде не са описани промените. Те са интересните. Иначе и аз я видях отстрани.

Коментар

Привижда ли ми се, или това е с по два амортисьора отзад? Верно, че почти нищо не разбирам, ама такова нещо за пръв път виждам. От какъв зор е така?
                    Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Беше не само отзад, но и отпред с два. За това се интересувам. Обаче се виждат и огромните подложки под пружините... което не ме кефи нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнение
                        От какъв зор е така?
                        За по-твърдо возене - повишаваш стабилността при големи неравности и високи скорости и съответно губиш комфорта на возенето. По-спортно е.
                        ... Но на всеки според потребностите. Аз моето не бихго направил така.
                        Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Ало, Варна, чувате ли ме?! Сбъркали сте марката! Ние тук сме мазохисти ЛР е абсолютна фира и изобщо не си заслужава да се занимаваш Ако някой ти каже обратното - трябва да го черпиш много Аз ти казвам обратното, пия водка

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            Ало, Варна, чувате ли ме?! Сбъркали сте марката! Ние тук сме мазохисти ЛР е абсолютна фира и изобщо не си заслужава да се занимаваш Ако някой ти каже обратното - трябва да го черпиш много Аз ти казвам обратното, пия водка
                            Съвсем си се смахнал. Ква водка пиеш?
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              Съвсем си се смахнал. Ква водка пиеш?
                              Еееееееееееееее нема са да се обиждаме !
                              Правилният въпрос е не каква, а колко. Отговора е ясен /цитирам себе си/ - всякаква и по много !!!
                              Тази земя, по която тъпча сега,
                              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                              тази земя – не е моя земя,
                              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X