Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от братчеда
    чак пък консуматив.първо е много издържлив.после не е безбожно скъп.има оригинални китове за рециклиране на компресора за никви пари.моя е на десет години и все още работи.на всичкото отгоре има и варианти за по-евтини компресори от други производители.виж за наводнението си прав.за жалост трябва да призная че тез автомобили не се понасят добре с влагата вътре в купето.
    Има кит за ренджа от 1995, я се опитай да си поръчаш за диско 3

Коментар

еми ясно че отсега няма да има. повечето коли още са в гаранция.кой ще ги купува тези китове.да минат наколко години и ще ги пуснат.кой го пусна този слух че им се развалят компресорите.кво им става горят,не правят налагане и ли друго?колко се оплакаха от това.то в този форум този потребител е единствен с диско3.в бг я има 10-20.кво има толкова за разваляне на компресора.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Митко кажи за мозъка че някои почнаха да се правят на врачки.
        Тази система за която говоря как се казва.

Коментар

аз,аз да кажа terrain response
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Компресора се смена на 60000 ако не бъркам, един познат си го плати, не се покрива от гаранцията и се води консуматив, не помня добре но мисля че беше близо 3000 лева, ако бъркам моля да ме извините , но мога още утре да дам точна информация.
            За системата терен респонс е интересно че управлява двигателя, скоростната кутиа(ако е автомат), окачването в зависимост от това на какво си избрал да каваш, ако си избрал за труден терен с камъни например, подаването на газ не може да става рязко, ти си натискаш рязко но модулите си говорят по CAN и подаването на газ се забавя умишлено за да не сцепиш някоя гума например, иначе е бъкан с електроника, има 4 CAN шини с различна скорост на трансфер на данните, горещо препоръчвам нищо по него да не се пипа, другото интересно е че ключа е с акумулатор в себе си и се зарежда от контакта, общо взето машинката си е доста иновационна, а , щях да забравя, за да му смениш температурния датчик който е одзат на главата по добре да свалиш мотора Единия от бутоните може да се програмира, а на дисплея на аудиото след определена процедура може да му се четат грешките .

Коментар

Това за дисплея не го пише никъде, един от завода ми го демострира, клиентите не го знаят, то и много от оторизираните механици не го знаят че камо ли клиентите, процедурата си я бях записал ама съм я забутал някъде, лошото е че не могат да се трият от там а си трябва T4 a ot 2006 WDS. иначе повечето от повредите се решават с изчистване на грешките.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
                иначе повечето от повредите се решават с изчистване на грешките.
                това с изчистването на грешките се е превърнало в класика особено за рейнджовете.първоначално ти прави силно неприятно впечатление и после свикваш.пък и 30 лв без ддс къде не са отишли.толкова струва триенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
                  Компресора се смена на 60000 ако не бъркам, един познат си го плати, не се покрива от гаранцията и се води консуматив, не помня добре но мисля че беше близо 3000 лева, ако бъркам моля да ме извините , но мога още утре да дам точна информация. .
                  сигурно в инструкциите за подръжка пише за смяна на 60000км.за тдс-а на бмв пък пише че агренажна верига се сменя на около 100000.но на практика преди 200 000 никой с доказани километри не може да намери и идея от нужда за смяна.така че компресора може да работи още дълго време.а и симптомите към края на живота са му просто по-дълго време за помпане.при неработещ компресор не оставаш на пътя а се прибираш.така че няма нищо фатално.друг е въпросът ако мотопфое се опитват да прибират по 3000 кинта за компресори.макар че това е няква изсмукана от пръстите цена.ми като не го покрива гаранцията и си работи просто човека да не го сменя.

Коментар

Нинджа понеже Фанатик отвори дума за изкачване на стръмни и кални нанагорнища, коя година беше модела на джипа които издрапа наи на високо на оня връх на Копривщица
                    Как коя,бе Пламене???КИА Спортидж 2000куб.130 к.с.-2000год.Тази се качи най-високо
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Без видео не вярвам.
                      След 95г всички са строшен паркет.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                        Без видео не вярвам.
                        След 95г всички са строшен паркет.
                        Забравих да кажа,че въпросната джипка се казва Чибурашка
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

радвам се че темата среща такъв интерес и то определено добронамерен. Не зная дали компресора е консуматив - би следвамо да не е тъй като по всички чужди форуми се прокрадват оплаквания за дефектирали компресори, които обаче се сменят гаранционно. По отношение на водата .. ще внимавам, все пак колата ми трябва и за работа и не ми се иска да се заблати терена
                          Джамбазов - ако намериш случайно комбинацията за четене на грешки и решиш да я споделиш - имаш шише с каквото си харесаш от мен.
                          Аз мога да споделя трик, с който замлъква завинаги гнусния звънец за непоставен колан. Ще се радвам да споделям опит по онтошение на машинката - шапка Ви свалям имате сериозни познания. А по въпроса за системата за вадене от кал ... моята или няма (което малко ме съмнява) или никой не ми е споменал за това което .. не говори добре за мен, обещавам да се поправя

Коментар

на същото място бях записал и номера с колана и как се програмира единия бутон на дистанционното за различни команди, (мисля че можеше да изпълнява 5 различни функций , мисля че това беше описано и в книжката придружаваща а-ла). ама къде го заврях това търся го , като го открия ще пиша, дори и темата да е затворена , на л.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X