Изпуска ми семеринга на задно дясно колело /Диско 300tdi/ и ми се струва че ми вие лагер. Като гледам в Микроката и това което предлагат в Падок ми излизат различни неща /шаси МА102381/
Семеринг FTC5268 и FTC4785
Лагери RTC3429 и STC4382
Може ли някой да ми каже кое е вярното и лагерите и семерингите с какви размери са по нормалните си обозначения.
Не знам дали има има такава тема но можеби ще е полезно да се направи, ако преценят модераторите, където да се пише например за лагерите, семерингите и други заводското обозначение на какво отговарят.
Ето например когато ремонтирах предният кардан и предната фланга на раздатката и какво установих
Каретата на кардана RTC3458 са U110 на GKN
Лагера STC1130 всъщност е обикновен лагер 6207
Съжалявам само, че забравих да проверя семеринга
Семеринг FTC5268 и FTC4785
Лагери RTC3429 и STC4382
Може ли някой да ми каже кое е вярното и лагерите и семерингите с какви размери са по нормалните си обозначения.
Не знам дали има има такава тема но можеби ще е полезно да се направи, ако преценят модераторите, където да се пише например за лагерите, семерингите и други заводското обозначение на какво отговарят.
Ето например когато ремонтирах предният кардан и предната фланга на раздатката и какво установих
Каретата на кардана RTC3458 са U110 на GKN
Лагера STC1130 всъщност е обикновен лагер 6207
Съжалявам само, че забравих да проверя семеринга
Коментар