Да се похвалим с новата придобивка Диско 300 тди автоматик. Малко мърляво, поизгнило тук-там, но LAND ROVER.Огледахме сумати джипове, но това ни пасва най-много. Жена ми като го подкара и неиска да слезе от него Мотора работи прилично, няма сериозни омаслявания отдолу, с нови гуми. Неиска да включи блокажа - лоста немога да го мръдна в страни, то и бавните едвам включиха. Прави впечатление,че е доста по- пъргаво от старото Диско. Все още сме в UK и смятаме да до тестваме до БГ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още едно Диско1 автоматик във форума и в автопарка
Свий
X
-
До: Още едно Диско във форума и в автопарка
Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнениеДа се похвалим с новата придобивка Диско 300 тди автоматик. Малко мърляво, поизгнило тук-там, но LAND ROVER.Огледахме сумати джипове, но това ни пасва най-много. Жена ми като го подкара и неиска да слезе от него Мотора работи прилично, няма сериозни омаслявания отдолу, с нови гуми. Неиска да включи блокажа - лоста немога да го мръдна в страни, то и бавните едвам включиха. Прави впечатление,че е доста по- пъргаво от старото Диско. Все още сме в UK и смятаме да до тестваме до БГ.
Добре изглежда . Леко и безавариино прибиране !
-
Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнениеНеиска да включи блокажа - лоста немога да го мръдна в страни, то и бавните едвам включиха.
Тъй като и аз съм с автомат - преди да включиш бавни, сложи лоста за по-малко от секунда на R и тогава на N. И при мен не е особено лесно. В периоди, когато карам предимно на бавни /лято - море или планина/ става по-лесно. Вероятно отдавна никой не ги е включвал. Предполагам, че и за блокажа това е причината. При първа възможност смени всички масла и течности, гресирай и т.н. И пак чесито!
Коментар
-
Честито, много добре изглежда. Пожелавам дълго безаварийно каране.
Ако имаш възможност, му смени маслото в раздатката още преди да тръгнете към България.
За колко го взе, ако не е тайна?Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
-
Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнениеЧестито, много добре изглежда. Пожелавам дълго безаварийно каране.
Ако имаш възможност, му смени маслото в раздатката още преди да тръгнете към България.
За колко го взе, ако не е тайна?Интересно беше.
Смени всички масла.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Благодаря за пожеланията. Преди тръгване смених ремъците, маслото в двигателя и в автомата. Тия от сервиза са ги препълнили малко. В дифовете не сме пипали.Трудно е тук да се намери сервиз и майстор,които да може да свърши работа бързо и точно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнениеБлагодаря за пожеланията. Преди тръгване смених ремъците, маслото в двигателя и в автомата. Тия от сервиза са ги препълнили малко. В дифовете не сме пипали.Трудно е тук да се намери сервиз и майстор,които да може да свърши работа бързо и точно.
Същото важи и за сферите, ама за тях ти трябва накрайник с вътрешен квадрат.Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнениеДа се похвалим с новата придобивка Диско 300 тди автоматик. Малко мърляво, поизгнило тук-там, но LAND ROVER.Огледахме сумати джипове, но това ни пасва най-много. Жена ми като го подкара и неиска да слезе от него Мотора работи прилично, няма сериозни омаслявания отдолу, с нови гуми. Неиска да включи блокажа - лоста немога да го мръдна в страни, то и бавните едвам включиха. Прави впечатление,че е доста по- пъргаво от старото Диско. Все още сме в UK и смятаме да до тестваме до БГ..Една личнч услуга, ако можеш да ми намериш волан за моето Диско1 95г.300tdi докато си все още в UK.Тук в BG ми искат към 180лв за втора употреба ако има нещо добро под тази цена и имаш възможност и желание разбира се вземи! Другата седмица ще пътувам кък Свищов и минавам през Плевен.
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-08-09, 13:57.
Коментар
-
Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнениеСъщото важи и за сферите, ама за тях ти трябва накрайник с вътрешен квадрат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнениеДа се похвалим с новата придобивка Диско 300 тди автоматик.
... мдаа ... колкото повече, толкова повече.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар