Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Операция "Феникс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Операция "Феникс"

А аз пътувайки към София си мислех - "завинтих ли му гайките или не?"
    Вече поне няма да се чудя.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
      А аз пътувайки към София си мислех - "завинтих ли му гайките или не?"
      Вече поне няма да се чудя.
      Странно... В един момент персонално я натягах.
      Я вземи да повториш гайките на тази кола, че да не изпадне някъде нещо по-важно.

Коментар

Аааа , не така...
        Когато се съмнявам е едно, когато съм сигурен е друго. С помощта на дядо Владо натягах алтернатора (по-точно той го опъна, а аз натегнах гайката) и после го тествахме.
        А последното за гайките на демпфера си е само мой резил и си го признавам.

Коментар

А последното за гайките на демпфера си е само мой резил и си го признавам.
          Признатия резил счита ли се за половин резил, като при прегрешенията ?
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-09-09, 19:38. Причина: цитат
          Тази земя, по която тъпча сега,
          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
          тази земя – не е моя земя,
          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
            Признатия резил счита ли се за половин резил, като при прегрешенията ?
            Зависи от вида и количеството домъкнати течности. Няма невъзможни неща май.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес в гаража на Дядо Влао
              Прикачени файлове
              878511557

Коментар

Може да пишем операцията за успешно завършена едноседмичен асфалтов тест драйв + днес леко каляне, просто ей така да видим как е, "Феникса" се държи като нормален L.R.....и малко снимки по бабунките

Последната снимка е за малко помощ за да може да се свалят двете части на "А" рамото (някой съфорумник ги иска), трябва да се извади болта....да да, ама не болтовете се въртят, гайките се развиват, но после вътрешната част на втулката си седи като залепена (завинтена, заварена ) за болта Втулката където е стрелката,пръскахме с "ВД", гряхме с горелка (гумата изгоря), подложихме опора между гайката и шасито, за да може въртейки болта той да натиска на ляво, а гайката да не мърда и тогава подобно на винтова преса той да излезе на дясно (биенето с чукО и "мамата" се подразбират)....ама нъц цялата стойка взе да се раздува на дясно....мислим си дали при заводската сглобка нещо да се прави неразглобяемо (заварките по шайбата в червеното кръгче)
                Ще се радвам ако някой има опит да сподели.....че рамата е много здрава, може да свърши на някой чудна работа и не искам да е подкарвам с плазмореза
                Прикачени файлове
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Режи болтовете,да изпадне А-рамото...Обърнете шасито и с диск за неръждавейка м/у ухото и рамото.После,нови втулки.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    .....и с диск за неръждавейка м/у ухото и рамото....
                    б@@@му и го имам и не се сетих....шЪ идваш да черпя

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      б@@@му и го имам и не се сетих....шЪ идваш да черпя
                      Е,то нали затова си клюкаме тука...понякога очевидните решения,се виждат най-добре отстрани.Виж,за черпенето е по-трудна работата-Увъртеесе У работа и немоем да мръднем.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Бензиновата помпа пак замлъкна...
                        Дядо Владо, кои бяха кабелите?

Коментар

Де да ги знам толкова различни машини минават покрай мен, и все със странни откази да е конвеир да се специализираш.....ама като отвориш задната врата в ляво има един куплуг (с четири крачета мисля че беше) и от него кабелите отиват през пода, задната част на задния калник, между шасито и купето, та в резервоара....предния път беше лоша маса, а тя е захваната вътре в купето малко над отвора за задните вертикални светлини (кабелна обувка с 2 или 3 жици)....май бяха черни кабели, що не звънкаш

Коментар

Благодаря за насоките.
                            А не звънкам по едни други причини, ама като се видим ще ти раправям.

Коментар

Жоро, бе не е ли време да смениш аватара? Или чакаш някоя по-кална разходка?
                              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                              lre-bulgaria.org

Коментар

Вярно е време, но още не е придобил вид за снимане.
                                ...И кал си трябва също.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X