Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Табло Диско-1 300 Tdi 95г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Табло Диско-1 300 Tdi 95г.

Здравейте диското ми е с разлепено табло и реших да го пооправя малко, и въпросът ми е следния.Трудно ли се сваля и ако някой го е свалял да помогне с малко информация?
    Благодаря предварително!

До: Табло Диско-1 95г.

Къртичина си е. Обърни внимание на снимките:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=12

Коментар

Колега, неразбрах дали Диското е 200 тди или 300 тди. За 200 незнам каква е ситуацията,а и 200 с разлепено табло не съм виждал. На 300 аз съм правил опити за лепене,но ефекта не е задоволителен (поне за мен). Колкото до свалянето на таблото на 300, не е трудно за около час е на земята.

Коментар

А за колко време го върна на мястото му?
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от tymi Преглед на мнение
          Колега, неразбрах дали Диското е 200 тди или 300 тди. За 200 незнам каква е ситуацията,а и 200 с разлепено табло не съм виждал. На 300 аз съм правил опити за лепене,но ефекта не е задоволителен (поне за мен). Колкото до свалянето на таблото на 300, не е трудно за около час е на земята.
          Здравей колега става въпрос за 300 tdi горе долу можеш ли да ми кажеш от каде на каде да започна и някаква последователност. А и както попита колегата за колко време го сложи,трябва ли да сваля волана и имали нещо по сложно? Колкото до лепенето няма да го лепя гледах едно диско на което таблоро е хванато с някакви винтчета с шайби на около 15-20см едно от друго и да ви кажа не изглеждаше зле.

Коментар

Като ще е с винтчета и шайби не може ли без да се сваля таблото? Отпред има доста място, а и има едни приспособления за бормашини с които межиш да бръкнеш почти навсякъде.
            И мойто табло е оплезено отпред, ама засега не му обръщам внимание.
            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Значи качването зависи от общото състояние на таблото. При мен е беше много счупено и качването стана за 3 часа т.к. лепих в движение, или за 1 сваляш за 3 качваш. Волана се сваля, от долу корите на жабката и в краката на шофьора има 8 бурми, като свалиш жабката вътре има още 2, на часовника са 4 и централната конзола.А да трябва да се свали барчето или както му викат, защото таблото неизлиза, и там има 2 рапидки. А барчето освен болтовете, проблем създава и ръчната, трябва да освободиш жилото.

Коментар

Първоначално публикуван от начинаещ Преглед на мнение
                Като ще е с винтчета и шайби не може ли без да се сваля таблото? Отпред има доста място, а и има едни приспособления за бормашини с които межиш да бръкнеш почти навсякъде.
                И мойто табло е оплезено отпред, ама засега не му обръщам внимание.
                Колега притеснява ме какво има под таблото отред,че когато дупча да не пробия нещо дето не трябва.Инак наистина малко е неудобно но е варянт и то по лесния ако знам че няма нищо дето дупча започвам веднага!

Коментар

До: Табло Диско-1 300 Tdi 95г.

Здравейте колеги!
                  Днес ходих в бриколаж и видях едно лепило мисля,че се казва Бизон и по описание го дават доста силно и за пласмаси, pvc и подобни и мисля да опитам да залепя таблото на диското.Ако има положителен резултат введнага ще споделя.

Коментар

Първоначално публикуван от skobara Преглед на мнение
                    Здравейте колеги!
                    Днес ходих в бриколаж и видях едно лепило мисля,че се казва Бизон и по описание го дават доста силно и за пласмаси, pvc и подобни и мисля да опитам да залепя таблото на диското.Ако има положителен резултат введнага ще споделя.
                    Е то един от популярните "течни метали" е Бизон. Кажи дали има резултат, щото май всяко 2ро Диско 300 ТДИ отлепено откъм стъклото.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Лично мен ме съмнява, че ще стане с някакво лепило. Материята е мека, измятането е от псевдокожата която е отгоре, основата е пластмаса гладка и тънка. Има един жлеб в края на контура където изметнатото е било подпъхнато, но няма никакви следи от лепене (ако беше лепено а не само подпъхнато няма ше да се оплези). Измятането е станало вследствие на свиването на псевдокожата под въздействите на температурата.
                      Започвам да се съмнявам и във варианта с винтовете, просто изметнато иска яко натискане за легне обратно в жлеба, а пластмасата оттолу няма да издържи видията и може да се сцепи на мястото на пробива.
                      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

И аз съм в подобна акция, но още мисля за лепенето.
                        Успех в начинанието.

П.

О.
                        Прикачени файлове
                        Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X