Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 300Tdi Проблем със скоростният лост или .....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery 300Tdi Проблем със скоростният лост или .....

Здравейте ! Не зная проблем ли е или така е редно но скоростният лост на диското (300 тди-98 ) стои срещу първа и втора и превключването на предавките е кошмар.Скоростната кутия си работи нормално просто нацелването на предавките е кофти.Чудя се дали да не сложа някакви пружини които да държат лоста срещу трета и четвърта
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

До: проблем със скоростният лост или .....

Колега не е задължително да е синхронизатор,аз имах подобен проблем трудно превключване на скоростите.Оказа се че скоростния лост влизайки в скоростната кутия "лагерува" в една сачма която се държи от едно пластмасово тяло.Та въпростната пластмаса се беше счупила и прецакваше цялата работа,ремонта става без да се сваля кутията от горе през купето.Тогава проблема го оправих в Рам партс при арабина , дано и твоето е нещо по просто.А и когато аз ходих майсторите казаха че предния ден е имало едно Тд 5 със същия проблем ,то пък директно беше изгубило всички скорости пак поради въпросната пластмаса

Това скоро го бях писал в подобна тема та затова само го копирах че не ми се пишеше пак същото

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      Здравейте ! Не зная проблем ли е или така е редно но скоростният лост на диското (300 тди-98 ) стои срещу първа и втора и превключването на предавките е кошмар.Скоростната кутия си работи нормално просто нацелването на предавките е кофти.Чудя се дали да не сложа някакви пружини които да държат лоста срещу трета и четвърта
      Пружини си има,просто едната се е счупила.

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
        Пружини си има,просто едната се е счупила.

+1 Предстои отваряне от към лоста ако не свикнеш до тогава
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Благодаря за отговорите.Почти му бях свикнал(не съм в България в момента) но пак си е терсене
          Един приятел имаше подобен проблем с Полото и се оказа измъкнала се зегер шайба та се замислих дали при Диското не е нещо подобно.
          Ще се обадя да го прегледат и ще доложа
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Дано не е зегер шайба че при Диското тя ако се измъкне пада в скоростите, но колегите са прави най вероятно се е счупила пружина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X